Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Blues za vasNE PROPUSTITE!!! Svi vi koji volite blues podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno slušajte radio Križevce putem interneta klikom na link http://144.76.172.23:7028/ i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije BLUES ZA VAS, koja je sa Vama u eteru punih sedam godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa Radio Križevaca emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu. Čak i nakon emisije BLUES ZA VAS i dalje ostajemo u istom tonu, jer tada slijedi BLUESY TEHNICO SHOW, kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić. Svojim predanim radom Vedran je dobio svoju stalnu rubiku u emisiji - IZ VEDRANOVE VITRINE u kojoj predstavlja neki od albuma kojeg je odabrao iz svoje vitrine.

Ovog utorka, 28. ožujka na redu je 311. emisija BLUES ZA VAS.

Uz nove rubrike emisija BLUES ZA VAS ima svoje stalne rubrike:

FROM BLUES CORNER: sve što čitate u rubrici Blues Corner na glazbenom portalu SoundGuardian.com sada konačno možete i slušati. Biti će tu ekskluzivnih promocija novih albuma, ali i drugih albuma koje svakako valja promovirati. Ovaj puta tu je album "Cabbagetown" benda Delta Moon, koji će nastupiti u Zaboku u ponedjeljak 3. travnja u sklopu svoje Europske turneje.

AKO STE PROPUSTILI: rubrika gdje vas podsjećam na možda neke informacije koje ste možda propustili, kao i na albume, izvođače i sl. koje možda niste percipirali, koji su vam promaknuli ili ste ih možda samo zaboravili. Ovaj puta podsjetiti ćemo Vas na predstojeću dodjelu '38th BLUES MUSIC AWARDS', koja će se održati početkom svibnja u Memphisu, TN. Večeras vam predstavljam nominirane izvođače i njihove albume u kategoriji 'Instrumentalist – gitara/Gibson Guitar Award'. Očekujte vrhunski blues, koji će za vas izvoditi Bob Margolin, Joe Bonamassa, Kid Andersen, Monster Mike Welch i Ronnie Earl.

OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA: rubrika u kojoj ćete slušati materijale koje još eventualno niste imali prigode čuti ili se, pak, neki izvođači ili albumi po prvi puta puštaju u emisiji. To je promotivna rubrika u kojoj će mjesto naći svi oni koji zaslužuju veću i jaču medijsku promociju u svakom pogledu. Tu slušamo nove singlove: "Bad Blood" - D.A. Fostera, "Blues Habbit" i "I Do Not Row Alone" benda Brick Fields.

HRVATSKA BLUES SCENA: dio emisije zbog koje se sve ovo i pokrenulo. To je mjesto i prostor namijenjen isključivo hrvatskim blues glazbenicima za promociju njihovih materijala, radova i sl. Radio Križevci i emisija BLUES ZA VAS otključali su Vam vrata, na vama je samo da ih otvorite. Čekamo Vas!!!
Večeras svojim novim singlom predstaviti će vam se zagrebački band Mićo & Mačke.

MY BLUES MIX: rubrika čije ime govori sve, nema nikakvog razloga da netko od blues glazbenika, izvođača ili bendova ne nastupi u ovoj rubrici. Večeras za vas tu sviraju izvođači kompilirani na izdanju "Backroom Blues Volume Four", izdavačke kuće Bongo Boy Records.

Na kraju emisije slijedi glazbeni pozdrav u vidu rubrike I ZA KRAJ!

I u večerašnjem terminu očekuje Vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!

I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu Radio Križevaca, na frekvenciji 96,6 MHz emisija BLUES ZA VAS, koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Još jednom, emisiju BLUES ZA VAS možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta. I na kraju, budite uvjereni da vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike