Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Blues za vas

Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "Blues za vas", radio KRIŽEVCI 96,6 MHz.
Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, jednako tako budite sa nama i putem web live streama link: http://144.76.172.23:7028/ ili  http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22:00 h pred Vama je nova epizoda emisije "Blues za vas", koja je sa Vama u eteru punih sedam godina.  

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Čak i nakon emisije 'BLUES ZA VAS' i dalje ostajemo u istom tonu, jer tada slijedi 'BLUESY TEHNICO SHOW', kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić. Svojim predanim radom Vedran je dobio i svoju stalnu rubiku u emisiji – IZ VEDRANOVE VITRINE u kojoj predstavlja neki od albuma kojeg je odabrao iz svoje vitrine.

Ovaj utorak, 11. travnja, na redu je 313. emisija 'BLUES ZA VAS'. Uz nove rubrike emisija 'BLUES ZA VAS' ima svoje stalne rubrike:
MY CHOICE: je rubrika u kojoj odabirem izvođače po 'nekom' svom izboru i tu se mogu naći izvođači, koji inače nisu primarno blues orijentirani. No, naravno to nije pravilo! Večeras se u ovoj rubrici bavimo predstojećom dodjelom '38th BLUES MUSIC AWARDS', koja će se održati početkom svibnja u Memphisu, TN. Večeras vam predstavljam nominirane izvođače kategoriji Povijesni album godine.

AKO STE PROPUSTILI: rubrika u kojoj vas podsjećam ne neke neke informacije koje ste možda propustili, kao i na albume, izvođače, događaje i sl. a koji su sticajem okolnosti ostali van dosega vašeg ali i mog interesa i percepcije, koji su nam promaknuli ili smo ih možda samo zaboravili. Večeras vam predstavljam glazenika koji se zove Sonny Moorman.

FROM BLUES CORNER: sve što čitate u rubrici Blues Corner na glazbenom portalu www.Soundguardian.com, sada konačno možete i slušati. Bit će tu ekskluzivnih promocija novih albuma, kao i drugih albuma, koje svakako valja promovirati.
Album 'Hard To Catch' iz prošle godine belgijskog banda Shakedown Tim & The Rhythm Revue, kao i ovogodišnji album 'It's Time' Steve Kozak Banda biti će predmet moje promocije.

OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA: rubrika u kojoj ćete slušati materijale koje još eventualno niste imali prigode čuti ili se pak, neki izvođači ili albumi po prvi puta puštaju u emisiji. To je promotivna rubrika u kojoj će mjesto naći svi oni, koji zaslužuju veću i jaču medijsku promociju u svakom pogledu.Levi Parham, Vin Mott, Lauren Mitchell, Jim  Gustin & Truth Jones večeras vam nastupaju u ovoj rubrici.

HRVATSKA BLUES SCENA je dio emisije, zbog koje se sve ovo i pokrenulo, to je mjesto i prostor namijenjen isključivo hrvatskim blues glazbenicima za promociju njihovih materijala, radova i sl. Radio Križevci i emisija 'BLUES ZA VAS' otključali su Vam vrata, na vama je samo da ih otvorite. Čekamo Vas!!! Thrill Blues Festival – što je to?

MY BLUES MIX: je rubrika čije ime govori sve - nema nikakvog razloga da netko od blues glazbenika, izvođača ili bandova ne nastupi u ovoj rubrici.

Na kraju emisije slijedi glazbeni pozdrav u vidu rubrike I ZA KRAJ.

I u večerašnjem terminu očekuje Vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati.
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija 'BLUES ZA VAS', koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi 'BLUES ZA VAS' možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta, a snimke možete naći na web stranici : https://www.mixcloud.com  kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

I na kraju, budite uvjereni, da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!
Čujemo se, bok!
Mladen Lončar – Mike