Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

9CBC

Ostalo je još samo deset dana do nacionalnog natjecanja hrvatskih blues glazbenika - Croatian Blues Challengea. Ovogodišnji Challenge će se održati u zagrebačom klubu Jiggy Bar od petka, 27., do nedjelje, 29. listopada, a već tradicionalno, natjecatelji će nastupiti u dvije kategorije:

Ben Caplan tour foto

Karizmatični šarmer i razbijač klavira, luđak i iskreni pjesnik, ljubitelj profinjenih akorada te slomljenih melodija sve to, ali i  mnogo više opisuje Bena Caplana. U pratnji svog benda The Casual Smokers furiozni nastup i zarazne melodije su garantirane!

ezerki

U srijedu, 18. listopada, u 20 h, u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održat će se priredba 'Ludi za Makedonijom' koja donosi premijeru istoimenog dokumentarnog filma i koncert zagrebačkog etnomakedonskog sastava Ezerki & 7/8.

horsman c

U četvrtak 2.11. po prvi puta u Hard Place stiže Hornsman Coyote iz Beograda i donosi nam reggae zvuke.

LuisFonsi DaddyYankee Photo03 2017 UniversalMusic

Kao što je već dobro poznato, Luis Fonsi stiže u Arenu Zagreb 26.11.2017., gdje će hrvatska publika imati prilike doživjeti njegovu svjetsku Love+Dance turneju, koja se proširila na Pariz, Rigu, Amsterdam i druge europske gradove.

anathemaZa manje od tjedan dana (u nedjelju 22.10.2017.) u ljubljanskom u Kinu Šiška gostuje liverpoolska Anathema. Na turneji imena „The Optimist“ promoviraju istoimeni jedanaesti album pa je ovo odlična prilika da se vidi i čuje koje su pjesme s tog albuma uvrstili u set listu uz starije i dobro znane.

rock o fest

U subotu će se u oroslavskom Domu kulture održati 11. O'ROCK FEST, koji ove godine ima humanitarni karakter.

brant bjork

Pustinjski mag Brant Bjork dolazi poharati Vintage Industrial Bar sa svojom desert karavanom u sklopu ''GREE HEEN'' europske turneje kako bi predstavio svoj zadnji album ''Tao Of The Devil'' te tom prilikom dovodi gosta i velikog prijatelja Seana Wheelera kao specijalnog gosta.

Predin

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju njegovanja jazz izričaja, 26. izdanje međunarodnog festivala Jazz Time Rijeka održat će se od 24. do 26. studenoga u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Zdenka Kovacicek

Zdenka Kovačiček ove će godine, 29. studenog‬, velikim koncertom u KD Vatroslava Lisinskog obilježiti 60. obljetnicu svog stvaralaštva. Svoj će dijamantni glazbeni rođendan proslaviti pjesmama koje su obilježile njezinu karijeru, među kojima su i najpoznatiji hitovi poput "Žene za sva vremena", ali i singlovi s iznimnih izdanja iz 70-ih i 80-ih kao što su "Volim te ko konja" i "Frka" koji se nanovo aktualiziraju zanimljivim izvedbama, obradama ili reizdanjima i potvrđuju Zdenku Kovačiček kao glazbenicu ispred svog vremena.

DMS Ri 20

Ove godine Dallas Shop Rijeka obilježava svoje drugo desetljeće rada.

EXIT na Jahorini

Velika Exitova festivalska porodica od sljedeće godine brojati će još jednog člana! Nakon što je 2014. pokrenuo Sea Dance na Jazu, pa godinu poslije i Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu, EXIT tim pokreće novi festival koji će biti održan od 15. do 18. ožujka sljedeće godine na olimpijskoj Jahorini!

Jura Stublić

Jura Stublić i njegova grupa Film obilježit će 30. obljetnicu albuma «Sunce sja» koncertom u Tvornici kulture 27. listopada.

Hrvatska funk delegacija dj nastup

Nakon dva uspješna izdanja, 3. Hrvatska funk konferencija u organizaciji Hrvatske funk delegacije održat će se 4.studenog u Zagrebačkom klubu Boogaloo kada će nastupiti 16 iskusnih DJ-a  - pasioniranih kolekcionara, velikih ljubitelja funk, soul i disko glazbe.

Josipa Lisac

Tradicionalan koncert Josipe Lisac posvećen Karlu Metikošu, koji će se održati 10. prosinca u K.D. Vatroslava Lisinskog, ove će godine dobiti posebnu dimenziju zbog obilježavanja 50 godina karijere naše najveće glazbene umjetnice.