Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

fulkul

Zbog velikog interesa ponovo je pokrenut nekada popularan Ful Kul Buvljak koji se ugasio prije sedam godina kada se zatvorio i poznati zagrebački Boogaloo Club. Sada kada Boogaloo radi punom parom vrijeme je da opet oživi i jedan od najvećih buvljaka u gradu. Prvi u nizu Ful Kul Buvljaka održat će se u subotu 23. ožujka 2019. godine s početkom u 11 sati, a planirano je da će se održavati jednom mjesečno.

Radi o velikom jednodnevnom događaju koncipiranom na prodaji raznih zanimljivih stvari. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih fora modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju, a žele to prodati ili mijenjati pozvani ste da nam se pridruže 23. ožujka na platou Boogalooa u subotu 23. ožujka s početkom u 11 sati. Ulaz za posjetitelje je besplatan.

Pored klasičnog buvljaka koji će se održati na prostorima terase tj. platoa kluba Boogaloo, će se u maloj dvorani kluba održati sajam ploča i stripova gdje će se prodavat isključivo gramofonske ploče, cd-ovi i ostali nosaći zvuka i slike, posteri, stripovi i ostala glazbena i filmska memorabilia.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo i dobru glazbu u odličnoj opuštenoj atmosferi, a pored svega toga očekuje vas i prigodan glazbeno plesni program.

Ako želite prodavati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na kojoj možete dobit sve informacije o buvljakukao i na Facebook eventu i Facebook grupi Ful Kul Buvljak. Prijave se zaprimaju do petka 15. ožujka ili popunjenja kvote.

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.



Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima