Radijske emisije
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija 'BLUES ZA VAS' - Radio KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno, putem neta slušajte nas na www.radiokrizevci.hr, a jednako tako budite s nama i putem web live streama link http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije 'BLUES ZA VAS', koja je sa Vama u eteru PUNIH devet godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.
Čak i nakon emisije 'BLUES ZA VAS' i dalje ostajemo u istom tonu, jer tada slijedi 'BLUESY TEHNICO SHOW', kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić. Svojim predanim radom Vedran je dobio i svoju stalnu rubiku u emisiji - IZ VEDRANOVE VITRINE u kojoj predstavlja neki od albuma kojeg je odabrao iz svoje vitrine.

Ovaj utorak 22. siječnja na redu je 385. emisija "Blues za vas".

Večerašnja emsiije podjeljena je u dva dijela u prvom dijelu bavimo se ovogodišnjim nominacijama za jubilarnu 40. dodjelu BMA (Blues Music Awards), koja se već tradicionalno dodjeljuje u "the Cook Convention Centeru" u Memphisu 9. svibnja 2019.

U prvom dijelu emisije slušamo : DAVE KELLERa, LINDSAY BEAVER, KEVIN BURTa, BEN RICEa, HEATHER NEWMAN, AMANDu FISH, ANTHONY GERACIa, LARKIN POE, LIL' ED AND THE BLUES IMPERIALS, THE PROVEN ONES, JOE LOUIS WALKERa, BRUCE KATZa,GILES ROBSONa, THE REVEREND PEYTON'S BIG DAMN BAND, BOB CORRITORE AND FRIENDS, VANESSA COLLIER feat.LAURA CHAVEZ i DANIELLE NICOLE.

Drugi dio ili drugi sat emisije ispuniti će neki od glazbenika koji su svojim albumima ušli i našli se na Top 50 najboljih blues albuma u protekloj 2018. godini. Večeras su tu samo za vas :CAROLYN FE, KARA GRAINGER, JEREMIAH'S, TOM HAMBRIDGE, SUGAR QUEEN & THE STRAIGHT BLUES BAND, EDI EAST TRANCE BLUES, BIG DADDY WILSON, JONATHON LONG, SARI SCHORR, VANJA SKY, JOE BONAMASSA, BILLY F GIBBONS, BUDDY GUY, MINDI ABAIR & THE BONESHAKERS i ANTHONY GOMES koji je svojim prošlogodišnjim albumom "Peace, Love and Loud Guitars" uvjerljivo osvojio 1# na Top 50 Blues albuma 2018.

Stoga i večerašnja emisija nema uobičajenu programsku shemu i sadržaj. No, budite uvjereni da vas i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba, kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija 'BLUES ZA VAS', koju uređuje i vodi već punih 9 godina Mladen Lončar - Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi 'BLUES ZA VAS' možete slušati preko svojih radio prijamnika, , kao i putem Interneta na www.radiokrizevci.hr, a snimke možete naći na web stranici: www.mixcloud.com, kao i na FB stranici emisije: www.facebook.com/Blues4URadioshow
I na kraju, budite uvjereni, da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici