Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

jonas blue hrvy

Prethodnu je godinu obilježio debitantskim albumom "Blue" na kojem su se našli neki od najvećih plesnih hitova današnjice. U istom je tonu nastavio s pjesmama koje nam je predstavio ove godine, a za sam kraj ljeta počastio nas je novim singlom „Younger“, na kojem mu se pridružio sve poznatiji HRVY. Singl "Younger" je hrvatskoj publici dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu, a možete ga poslušati u nastavku.

Jonas Blue i HRVY imaju pjesmu koja će sigurno rasplesati mnoge. Radi se o pjesmi koja pokušava dočarati neke od glavnih značajki ljeta - intenzivan osjećaj slobode i odsutnost tereta odgovornosti. Jedan od autora ove pjesme je i Sam Roman (Lewis Capaldi, Khalid, Olly Murs), s kojim je Jonas već surađivao na svojim pjesmama "Mama", "Rise" i "Polaroid". Pjesma „Younger“ je dobila i službeni lyric video na YouTubeu.

Jonas Blue i glazbene suradnje idu ruku pod ruku. Na njegovom debitantskom albumu "Blue", na kojem su se našli hitovi poput „Polaroid“, „Rise“, „Fast Car“ i „Mama, pojavljuju se brojna glazbena imena kao što su Jessie Reyez, Joe Jonas, Nina Nesbitt, Liam Payne i Chelcee Grimes. Iako u svojoj diskografiji ima samo jedan studijski album, popularni je producent i DJ do danas skupio više od osam milijardi streamova te prodao više od 45 milijuna singlova. Impresivnom popisu njegovih glazbenih suradnika pridružio se i sve poznatiji HRVY. Iako mladi pjevač ima tek 20 godina, već je svjetska zvijezda. Trenutno broji 4.5 milijuna pratitelja na Instagramu, preko dva milijuna pratitelja na YouTubeu i više od 750 milijuna streamova.