Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Ćelavi luđak za kraj sezone...

Sinoćnjim koncertom Steve Vaia, konačno možemo sa velikim olakšanjem ustvrditi; Zagreb se krupnim koracima vraća u žižu svjetske rock scene.

ana_popovic.jpgKada sam prije mjesec dana napisao i objavio rezenziju odosno kratki osvrt za album ""Ana! Live In Amsterdam"" na kraju tog teksta napisao sam, citiram :""Nikako ne propustite 10. studeni, jer upravo tada u ""Boogaloo’’ Klubu u Zagrebu nastupiti će ova mlada i izuzetna bluz glazbenica. Nemojte propustiti ovaj album a isto tako ni koncert koji će uslijediti za mjesec dana. Ana Popović garantira vam vrhunski glazbeni doživljaj.’’ Upravo to se sinoć dogodilo u ’’Boogaloo Clubu’’, bio je to vrhunski glazbeni užitak i doživljaj. IZVRSNO! BRAVO!

To što se održalo u subotu 29.listopada u zagrebačkom ""Boogaloo Clubu"" ostaje zabilježeno, kao jedan od boljih koncerata u Zagrebu.To zadovoljstvo i užitak priredili su nam Nine Below Zero.

Sinoć je Zagrebom tutnjao r"n"r, r & b, sinoć je ""Boogaloo"" klubom, drmao istovremeno jump, jive & jug blues, sinoć je zagrebačka noć bila puna soula ,jednostavno sinoć je Zagreb bio metropola gdje se sluša dobra glazba, koju su nam nesebično prezentirali Bill Wyman"s Rhythm Kings sa legendarnim pjevačem soula Eddie Floydom, koji je nastupio u dva navrata tijekom večeri.

Uoči dva koncerta koja će Nick Cave održati u dvorani Vatroslav Lisinski 13. i 14. lipnja održana je tiskovna konferencija. Kako je i u samom pozivu za pressicu bilo najavljeno, točno u jedanaest sati na vratima terase kafića Muzeja za umjetnost i obrt pojavio se Nick Cave.

Potkategorije