Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

bowie inmemoriam

U subotu 27. siječnja u zagrebnačkom klubu Boogaloo obilježit će se druga godišnjica od kako nas je napustio jedan od največih glazbenika, umjetnika svih vremena, neponovljivog i čudesnog Davida Bowiea. On je definitvno bio najzanimljivija ličnost pop kulture, bio je toliko sveopsežan da je zadobio simpatije vrlo širokog spektra obožavatelja, od onih najalternativnijih zaljubljenika u umjetnost, preko okorjeljih rockera do ljubitelja pop glazbe.

brijacnica 3

Festival Brijačnica počinje ovog petka, 19. siječnja u zagrebačkom Boćarskom domu, a pripreme za sami festival su službeno gotove. Objavljena je satnica te je dodan te još jedan bend koji će svirati u subotu, drugog dana Brijačnice. No to nije sve, završena je i nagradna igra u kojoj smo dijelili dva puta po dvije festivalske ulaznice. Tko su dobitnici provjerite u nastavku.

Plavi orkestar dom sportova najava

Jedna od najvećih koncertnih atrakcija na području bivše zajedničke države, grupa Plavi orkestar, na veliko veselje mnogih obožavatelja, ponovo će nastupiti u Zagrebu. U okviru velike regionalne turneje »Everblue«, nakon spektakularnih nastupa u Sarajevu i Beogradu, gdje ih je vidjelo preko 100.000 obožavatelja 17. veljače 2018. dolaze u zagrebački Dom sportova.

antivalentinovo final

Organizatori Antivalentinova #3 objavili su i zadnjeg izvođača koncerta. Već poznatima LET3, TBF-u i EDI MAAJCI, na odličnom rock događanju se pridružuje slovenski Demolition Group.

brijacnica 3

Treće izdanje festivala Brijačnica ponovno nudi najjača imena rock scene, a već objavljenom lineupu kojeg čine Partibrejkers, M.O.R.T., Artan Lili, She Loves Pablo i The Miceks pridružuje se još odličnih izvođača. Vlatko Stefanovski Trio, Kawasaki 3p, Antenat, Intergalactic Lovers, Slow Motion Suicide i Rizol zaključuju lineup Brijačnice, prvog festivala 2018. godine, koji će se održati 19. i 20. siječnja u zagrebačkom Boćarskom domu.