Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Indirekt festival 2017

Indirekt Music & Art Festival slavi peti rođendan i poziva od 1.-4. lipnja u Istru na super provod uz kvalitetan line up, a uz to se još stigneš kulturno uzdizati na promociji knjiga i izložbama, sudjelovati u zanimljivim radionicama, otisnuti vlastitu festivalsku majicu, otvoriti sezonu kupanja u moru, jesti istarske specijalitete i mnogo više.

Outlook 2017

Nezaobilazan dio Outlook festivala su već dobro poznate zabave na na morskim valovima s nekim od najboljih svjetskih hip-hop, dub, reggae, drum & bassa, dubstep DJ-a, MC-a, soundsystema. Više od deset brodova dnevno će isplovljavati iz pitoreskne luke s tvrđave Punta Christo, s početkom u četvrtak u podne, pa sve do nedjelje, što za posjetitelje znači satove plesa nasred pučine i intima daleko od obale. Naime, brodovi će danonoćno ploviti prekrasnom obalom pulskog zaljeva i Nacionalnog parka Brijuni.

Funk Day 2017

Forum udruga nezavisne kulture i inicijativa studenata KEKS obilježavaju ovog petka 3. FUNK day u koprivničkom kampusu uz brojne radionice, koncerte i slušaonice.

Beyond Creation 23062017

U sklopu dugogodišnjeg festivala Milo Željezo u Sisku će u petak, 23.6., nastupiti kanadski technical death metal bend Beyond Creation uz podršku švicarskog benda Virvum.

Smoke Madreljano

Drugo izdanje klupskog hip-hop programa Mic Drop bit će pravi underground spektakl jer ovu subotu u Sax donosi promociju novog Tiborovog albuma "Pacino 2" uz nastup beogradskog repera Smoke Mardeljana.

Novo inmusic

And The Kid, Killed a Fox, Grandiose Delusions, Human, Shin i Clone Age odlična su domaća glazbena pojačanja koja će upotpuniti već sjajan line-up nadolazećeg INmusica #12!

Sea Star najnovije

U četvrtak, 25. svibnja, Sea Star Festival otvorit će svoja vrata u umaškom kompleksu Stella Maris i dočekati goste iz cijele Europe! Uspješna ekipa koja stoji iza Exit Festivala, danas jednog od najpoznatijih festivala u Europi u Umagu predstavlja svoj novi projekt.

We Love Sound

Zagreb je domaćin novom međunarodnom festivalu #WELOVESOUND. Organizatori jednog od  najcjenjenijih svjetskih glazbenih događaja, Sonus festivala, pokreću novi festival koji će se održati 2. i 3.6., a završiti afterpartijem 4.6. u Zagrebu.

Pavel

Ususret koncertu u Tvornici kulture ove subote, Pavel je otkrio glazbene goste - Maju Posavec i Greenhouse Blues Band Brass, koji će pojačati standardnu postavu i sa njima izvesti ponajbolje pjesme iz dosadašnje karijere, kao i pjesme sa novog albuma ''Družba krivih odluka''.

Kamaradi

Nakon uspješne prve invazije, u KSET stiže drugo izdanje također pod sponzorstvom Miner Recordsa. 26.5. predstavit će nam se četiri metal benda iz različitih dijelova Hrvatske.

Majice torpedo

Ove subote, 27. svibnja, u Zagrebu se po prvi puta održava atraktivni Torpedo Student Festival, potpuno besplatni festival koji će ugostiti vrhunska domaća glazbena imena.

Tadic Kljuco ZKM

Nakon višegodišnjeg prijateljstva i dijeljenja istih glazbenih afiniteta svjetski priznata harmonikašica Merina Ključo i gitarist Miroslav Tadić ujedinili su se kako bi predstavili novi projekt pod nazivom „Aritmia“.

Kantuni

Manifestacija koja je s uspjehom i uz veliko zanimanje javnosti pokrenuta pred godinu dana, spremna je za svoje drugo izdanje. I zato od 15. do 18. lipnja planirajte vikend na moru - Vidimo se na Kantunu!

Jesus and Mary Chan

Škotska grupa The Jesus And Mary Chain koja je osamdesetih osvojila svijet zvukom distorzičnih pop melodija, 5. srpnja vraća se u Ljubljanu gdje će nastupiti u Kinu Šiška. Nakon devetnaest godina predstavljaju novi album "Dmanage and Joy". 1999. su prestali s radom, a sada su opet u punom pogonu da oduševe vjerne obožavatelje. Ulaznice za koncert dostupne su preko sustava Eventim.

INM-web-800x600-Antenat

Odlični zagrebački Antenat nastupit će na spektakularnom dvanaestom izdanju INmusic festivala!