Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Roger Waters

Roger Waters najavio je “Is This The Life We Really Want?”, svoj prvi rock album u 25 godina. Glazbenik poznat kao kreativna snaga koja stoji iza legendarnih Pink Floyda, objavit će dugoiščekivani album 2. lipnja za Columbia Records/Menart.

Luul - Nadam se da ovo nije kraj EP - naslovnica

Kada je prije dvije godine preko noći ostao bez benda, Ivan Lulić odlučuje nastaviti sam i tako nastaje njegov alter ego Luul. U početku zamišljen kao instrumentalni projekt, Lulić ubrzo shvaća kako njegovoj glazbi nešto nedostaje te počinje pisati tekstove inspirirane situacijama iz vlastitog života.

Paramore nova

Peti studijski album grupe Paramore nosi ime "After Laugher", a najavljuje ga singl "Hard Times" koji možete preslušati u nastavku.

Mayales nova

Grupa Mayales i Aquarius Records s ponosom najavljuju izlazak trećeg studijskog albuma, pod imenom Simbol za Sunce, u subotu 22. travnja 2017. Novi album stiže nakon pet godina i izvrsnih najavnih singlova 'Roadie' i 'Danas smo Happy'.

Chris Shiffelt

Chris Shiflett, gitarist grupe Foo Fighters, objavio je novi solo album. "West Coast Town" možete u potpunosti preslušati OVDJE dok fizičko izdanje izlazi 14. travnja.

Tool

Nešto će se dogoditi 24. lipnja ove godine, a pretpostavlja se da se radi o datumu izlaska novog albuma grupe Tool. Na to ukazuju misteriozni znakovi koje bend postavlja na društvene mreže od kojih je najnovija slika sa spomenutim datumom.

auguste

Zagreb, 07. travnja 2017. – Nakon zamijećenih singlova "Ruke" i "Prosinac", skupina Auguste predstavlja potpuno novi singl, naziva "Trebam malo", kojim se nastavlja najavljivanje, ali i predstavljanje zvuka, novog studijskog izdanja!

Taylor Swift

Nekoliko propalih ljubavnih veza kasnije, Taylor Swift je ponovo u studiju. Za mjesto nastanka nove uspješnice odabrala je Nashville, no rad je još uvijek u najranijim fazama.

Muse

Frontmen benda Muse, Matt Bellamy, objavio je video na društvenim mrežama koji prikazuje bend kako u studiju radi na novom materijalu.

MGMT

Nasljednik debitatnskog izdanja "MGMT" iz 2013. dobio je konačan oblik i uskoro će se naći na tržištu. Ekipa iz Connecticuta, Andrew VanWyngarden i Ben Goldwasser prošle su godine intenzivno radili na novom albumu.

Lana Del Rey

Objavljena je video najava novog albuma Lane Del Rey "Lust For Life". Točan datum izlaska još uvijek nije poznat, ali se očekuje da bi album mogao ugledati svjetlo dana uskoro. Bit će to nasljednik albuma "Honeymoon" iz 2015., a već ga je najavio singl "Love".

Snow Patrol

Dugoočekivani album grupe Snow Patrol uskoro bi trebao ugledati svjetlo dana.

Papa Roach

Deveti studijski album grupe Papa Roach nosi ime "Crooked Teeth", a izlazi 19. svibnja preko Eleven Seven Musica. U studenom su ga najavili istoimenim singlom i novim singlom "Help" koji možete preslušati u nastavku.

Paul McCartney

Uskoro bi i novo izdanje Paula McCartneya moglo ugledati svjetlo dana. Glazbenik radi na novom albumu s producentom Gregom Kurstinom, zaslužnim za uspjeh Adelinog hita "Hello".

Gorillaz

"Humanz" je prvi album nakon šest godina diskografske stanke grupe Gorillaz. Mjeseci su spekulacije iza nas, a izdanje dolazi u prodaju 28. travnja.