Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Guns'n'Roses mogli bi dogodine izdati novi album, prema riječima gitarista Richarda Fortusa. Dao je naslutiti i kako bi se album mogao snimati u Las Vegasu.

Povodom današnjeg Record Store Day-a Neil Young službeno objavljuje album obrada nazvan A Letter Home.

 

Mladi britanski glazbenik Ed Sheeran u lipnju objavljuje novi album, jednostavnog naziva ‘x’, a nasljednik je uspješnog debija ‘+’ iz 2011.

 

John Bonham, John Paul Jones, Jimmy Page i Robert Plant su se 1968. okupili pod imenom Led Zeppelin. U sljedećem desetljeću, postali su jedan od najutjecajnijih, najinovativnijih i najuspješnijih bendova, prodavši preko 300 milijuna albuma u svijetu.

Linkin Park su otkrili detalje svog novog albuma The Hunting Party. Album izlazi 16. lipnja, dan nakon Download Festivala na kojem sviraju kao jedni od headlinera i na kojem će odsvirati cijeli Hybrid Theory iz 2000. godine.

 

 Album "Smash" grupe Offspring izašao je prije dvadeset godina. Bend je zato najavio posebno slavljeničko izdanje albuma remasterirano i s radizajniranim omotom. Također bit će moguće ga nabaviti i kao posebno kolektorsko izdanje. Bend u svibnju kreće na europsku festivalsku turneju.

Švedski metalci In Flames objavit će jedanaesti studijski album pod imenom "Siren Charms" u rujnu ove godine preko Epic Recordsa. Album je snimljen u Hansa studiju u Berlinu.