Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Tadic Kljuco ZKM

Nakon višegodišnjeg prijateljstva i dijeljenja istih glazbenih afiniteta svjetski priznata harmonikašica Merina Ključo i gitarist Miroslav Tadić ujedinili su se kako bi predstavili novi projekt pod nazivom „Aritmia“.

Kantuni

Manifestacija koja je s uspjehom i uz veliko zanimanje javnosti pokrenuta pred godinu dana, spremna je za svoje drugo izdanje. I zato od 15. do 18. lipnja planirajte vikend na moru - Vidimo se na Kantunu!

Jesus and Mary Chan

Škotska grupa The Jesus And Mary Chain koja je osamdesetih osvojila svijet zvukom distorzičnih pop melodija, 5. srpnja vraća se u Ljubljanu gdje će nastupiti u Kinu Šiška. Nakon devetnaest godina predstavljaju novi album "Dmanage and Joy". 1999. su prestali s radom, a sada su opet u punom pogonu da oduševe vjerne obožavatelje. Ulaznice za koncert dostupne su preko sustava Eventim.

INM-web-800x600-Antenat

Odlični zagrebački Antenat nastupit će na spektakularnom dvanaestom izdanju INmusic festivala!

Superuho Lineup

Svojom je zadnjom velikom progamskom objavom SuperUho Festival potvrdio da će u svom 4. izdanju biti sadržajno i programski najbogatiji dosad. Dok će se za kreativne dodatne sadržaje pobrinuti vjerni festivalski partner Iskon, iza programa kao i uvijek stoji ekipa Žednog Uha koja će u suradnji s prijateljima iz DORF-a Primošten pretvoriti u mjesto u kojem će brojni gosti zasigurno provesti pet najljepših glazbeno-filmskih dana na Jadranu.

Sars Mihovil

Koncertna sezona na Tvrđavi sv. Mihovila pod sloganom Korak do zvijezda samo što nije počela, a zahvaljujući S.A.R.S.-u otvorenje sezone 27. 05. bit će zapamćeno i kao iskorak iz okvira: omiljeni beogradski band Šibenčane i goste počastit će održavanjem prvog akustičnog koncerta u njihovoj karijeri!

Sloming Mops

Sloming Moops je garage punk trio iz Zagreba koji je nedavno evoluirao iz one-man benda u trojac (Elena, Vex, San).

Zoran Dukic

Ne bismo mogli zamisliti bolji završetak još jedne sezone Guitarre Vive od koncerta našeg dragog, karizmatičnog i fantastičnog gitarskog virtuoza - Zorana Dukića!

Biciklic - Purgatory

Nakon uspješne suradnje s Caffe Barom Purgatory na Open Air Bikers Partyju, rodila se ideja o organizaciji festivala koji je prošle godine napunio Željezničar. Festival svih festivala ima svoje drugo izdanje 27.5.2017. u subotu u dvorištu Glazbene kuće.

Lisinski pressica 2018 9

Na konferenciji za medije koja se održala u petak 19. svibnja u Koncertnoj Dvorani Vatroslava Lisinskog, ravnatelj Dvorane g. Dražen Siriščević i ravnatelj Zagrebačke filharmonije, g. Mirko Boch zajedno su najavili novu sezonu.

Vatra Akustik Elektrik

Ulaznice za prvi od dva rođendanska koncerta Vatre Akustik u Tvornici kulture su rasprodane. Upravo će na tom koncertu u petak, 19.05. bend predstaviti svoj novi, ujedno i prvi live album u karijeri ‘Akustik u Lisinskom’. U prodaji je ostalo još samo manji broj dvodnevnih ulaznica koje će se moći kupiti u petak na blagajni Tvornice.

Feme Kuti

Novo izdanje Festivala Orsula odabire najbolje od suvremenog jazza, bossa nove, flamenco glazbe i drugih glazbenih žanrova. Jedan od najimpozantnijih gradova u regiji ovoga će ljeta otvoriti svoja vrata i ugostiti vrhunske glazbenike.

Cold Snap

"Arising Tour 2017" je četvrta europska turneja energičnih groove metalaca Cold Snap, koji nakon potpisivanja s velikom izdavačkom kućom Arising Empire, upravo iz Čakovca kreću u avanturu od 22 koncerta diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Duran Duran

Nakon samo tjedan dana rasprodan je VIP sektor stadiona Šalata i više od pola kapaciteta Fan pita za veliki koncert grupe Duran Duran 29. kolovoza. Povoljnije ulaznice u tri sektora mogu se kupiti do ponedjeljka, 22. svibnja.

Ljubljana Festival press

Ljubljana Festival slavi svoj šezdeset i peti rođendan, koji je oblilježen predstavljanjem programa u zagrebačkom Johannu Francku. Samo je predstavljanje uveličala izvedba kazališnog pjevača Đanija Stipaničeva te operne pjevačice Sandre Bagarić. Povod predstavljanja u Zagrebu suradnja je s kazalištem Komedija, koje će na festivalu nastupati uz bok Nacionalne operne kuće iz Pekinga, međunarodno poznate kazališne trupe La Fura Dels Baus, Orkestra sanktpeterburške filharmonije, Johna Malkovicha i mnogih drugih.