Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

SBPJ Dom sportova 31032017 022

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox zagrebačkoj je publici dokazao zašto ga se toliko često naziva senzacijom. Tisuće oduševljenih gledatelja u rasprodanoj maloj dvorani Doma sportova nisu prestajali plesati i glasnim ovacijama pozdravljati jedanaesteročlani bend koji je pokazao sve najbolje od svog prepoznatljivog i toliko čarobnog vintage stila.

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox postao je planetarno popularan zahvaljujući obradama popularnih hitova na vintage način. Od samih početaka pa sve do sada ovaj bend dokazuje da u glazbi ništa nije nespojivo. Tako smo čuli obrade pjesama Justina Timberlakea, Brune Marsa i Beyonce, ali i Guns N’ Rosesa i Radioheada.

No ono što svakako nitko u publici nije očekivao bila je i piano izvedba domaćeg evergrina ”Cesarica”. Jedna od pjevačica čak je i progovorila nekoliko rečenica na hrvatskom jeziku što je raznježilo i oduševilo zagrebačku publiku.

Odlično uvježbano, beskrajno energično, emotivno i zabavno – sve je to sinoć donio Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox. Iznenađenje za iznenađenjem redali su se na pozornici, a publika je zahvaljujući ovim izvanrednim glazbenicima i performera postala njihov dvanaesti član.

Baš kako su i najavili članovi plesnog kluba Jump’n’Swing Zagreb začinili su ovaj koncert pravim retro plesnjakom. Djelovali su poput komadića scenografije ovog showa i definitivno su začinili čitav koncert svojim dobro uvježbanim koracima.