Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

christmas in blue

U ovo vrijeme očekivanja Božića nije nikakvo čudo što se mnogi glazbenici odlučuju objaviti svoje albume s poznatim božićnim pjesmama. Još jedno ime uvrstilo se u taj ogroman popis: oni su Michele D'Amour and the Love Dealers. Svoj božićni album "Christmas in Blue" objavili su 1. studenoga za Blue Skitty Records i uz radijsku promociju Blind Raccoon.

colors

Pred nama je ekskluzivna promocija najnovijeg studijskog albuma "Colors" kojeg baš danas objavljuje izdavačka kuća Beeble Music uz svjetsku radijsku promociju Frank Roszak Radio Promotions. Album potpisuje jedan od ponajboljih svirača usne harmonike, Sugar Blue.

outskirts 

Blues može biti onaj tradicionalan, ali i u potpunosti moderniziran, uvučen u svaku poru i ovih današnjih glazbenih izdanja, koje možemo čuti svakodnevno. No, isto tako blues može biti poseban, drugačiji od drugih glazbenih stilova a to sve ovisi isključivo o percepciji glazbenika, ali i onih koji se nalaze nasuprot njima. Sue Decker svojim albumom ''Outskirts of Love'' upravo spada u ovu zadnju grupaciju. 18. listopada objavila je u vlastitoj režiji album kojeg globalno radijski promovira Sarah French Publicity.

liveinnormandy

Ono što je snimljeno u svibnju 2018. slušateljstvu je dostupno ove godine i to u Americi preko 2 Shirts Records, dok u Europi to čine Continental Blue Heaven i CRS. Radi se o koncertnom albumu "Live in Normandy" snimljenom tijekom "Nuit du Blues" festivala a ponosni vlasnici albuma su Chris Bergson i Ellis Hooks.

WhisperCDCover 

"Blues is life and life is the blues. Start living the blues. That’s the message I want to bring to the world. That’s The Blues Prophecy." Ovo tvrdi sam Michael Bloom, glazbenik koji nam dolazi iz Chicaga i koji je 21. travnja u vlastitom aranžmanu objavio studijski album "Whisper in the Wind", a globalnu radijsku promociju odrađuje Frank Roszak Radio Promotions.