Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

city of love

Nepunih 47 minuta bilo je dovoljno da se uvjerim kako album "City of Love" struji mojim glazbenim bićem. Izdavačka kuća Wipe It Off pustila ga je 13. rujna u slobodnu prodaju. Istovremeno radijsku promociju provodi ABIK Radio Pr. Leen Velthuis ništa ne prepušta slučaju, već sustavno radi kako bi što više ljudi čulo što to rade Kerry Pastine and the Crime Scene.

Nakon prvotnog šoka stvari se počinju slagati i stavljaju ovaj band na neki "tron", jer teško je samo jednim studijskim albumom popuniti sve ono što svakog čovjeka, glazbenika čini velikim. Naime, sve ono što nosite u sebi svatko od nas želi na neki način podijeliti s drugima. Ta težina, taj teret mora ići dolje, moramo ga se osloboditi i pronaći način da sve to čuje što veći broj ljudi.

Ovih dvanaest izuzetno dojmljivih skladbi neće nikoga ostaviti ravnodušnim, neki čak spominju da ove pjesme svojom izražajnošću i snagom lako mogu biti zastupljene u, primjerice, filmovima Quentina Tarantina. Osobno, više bih volio da ih vidim i čujem na raznim top ljestvicama, jer one to zasigurno zaslužuju.

Radi se o isključivo autorkim pjesmama, koje je tako znalački sklada i ispjevava ova doista nevjerojatna pjevačica. Da, na albumu nema ništa prikriveno, već dapače, sve stvari su vrlo otvorene, istinski stvarne i nema nikakvih tabu tema.

Od trenutka kada su ušli "novopečeni" jahači samo jure ovim albumom. A i sam priznajem, album "City of Love" izuzetno je dojmljivo glazbeno djelo. Evo, tko je sve radio na albumu: Kerry Pastine (vodeći i prateći vokali), Pauly Six (gitare, vokal), Troy Robey (električni bas i kontrabas, vokal, klavir, Wurlitzer 200A) i Andrew "AJ" Knight (bubnjevi, vokal, udaraljke, klavir). Tu su i posebni gosti: Cass Clayton (vokal), Jessica Rogalski (vokal) i Mark Riichardson (Hammond B3, Farfisa, Fender Rhodes).

PREPORUKA:
Kažu da je promjena jedino na što možete računati. Isto tako moglo bi se sa sigurnošću reći da je Kerry Pastine svojevrsni arhitekt života, ljubavi, sreće i promjena i ovim sjajnim albumom Kerry istražuje teme graciozno i ​​privlačno. A ovaj tonski zapis točno određuje glazbena kretanja u radu Kerry Pastine and the Crime Scene.

Nema vam druge, uključite se i prođite kroz "grad ljubavi" s Kerry Pastine and the Crime Scene.

"The vintage tones swing and punch – like early ‘60s Wanda Jackson possessing a young Joan Jett as backed by the Stray Cats." - Eric Shea, Pandora Pick of the Week

Više o svemu saznajte na:
E-Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.crimesceneband.com
www.facebook.com/thecrimesceneband/
open.spotify.com

Popis pjesama:

1. Goin' for Broke 04:01
2. Leanin' In 03:10
3. Singapore Downbeat 04:23
4. City of Love 03:36
5. Tears of Heartache 04:26
6. Ragin' 04:30
7. Crawl 03:57
8. Rain or Shine 04:24
9. Down Down 04:24
10. All Night Long 02:46
11. Under Your Spell 04:07
12. My Baby's Comin' Home 02:51

(Wipe It Off / ABIK Radio Pr)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike