Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Prije samo desetak dana izdavačka kuća Bongo Boy Records objavljuje studijski album "Got It", čiji su ponosni vlasnici opaki rock n' blues band Big Bone Daddy.

Bill DeHart (gitara, vokali), Paul Berger (gitara, vokali), Ric Carhart (bas i vokali), Jim Flynn (bubnjevi, vokali) i Ray Higgins (usna harmonika) su članovi benda. A što se tiče njihove glazbe, tu je prisutna ona "opaka" priča da se sve na kraju svodi na vrlo impresivnu prezenatcijsku formu rock n' bluesa. Negdje čak zvuče poput Procol Haruma, drugdje već vuku na Yesovce, a onda se sjure prema najboljim elementima rock b' bluesa, tipa Little Feat. Priznajem, već dugo nisam čuo ovako stilski ujednačen, ali i različiti album, koji nam donosi i nudi čak 15 pjesama u trajanu od gotovo 58'. Svatko će pronaći nešto što mu odgovara i, nema dvojbe, dobro je uzeti ovaj CD na neku zabavu.

Band je bio zastupljen i prezentiran na kompilacijskim albumima "Backroom Blues Volume 1-8", izdavačke kuće Bongo Boy Records. Njihova koncepcija kojom promoviraju i predstavljaju blues izvođače je odlično postavljena. Većina tih izvođača nije previše poznata niti dovoljno afirmirana, no to je najmanji problem jer, zapravo, to tako i treba raditi, zato što zahvaljujući upravo tim kompilacijama dosta dobro ih poznajem. Naime, već puno ranije o njima sam pisao na način: "Big Bone Daddy znani su onima, koji su malo dublje "zaronili" u plavičasti ocean bluesa".

Stoga, sada s velikim zadovoljstvom prezentiram vam njihov kompletni album "Got It", gdje nam nude doista raznoliki spoj svojih autorskih pjesama i obrada poznatih blues standarda.

Big Bone Daddy vrlo odlučno i direktno svojom glazbenom pričom zadiru u onaj tzv. Southern Rock 'n' Blues, to čine bez ikakve zadrške i čine to doista nadahnuto i s velikom dozom umješnosti i osjećaja.

PREPORUKA:
Ako ste poklonik samo dobre mjuze, dragi moji, pred vama je album koji će zadovoljiti sve vaše čežnje i u potpunosti ispuniti sve vaše želje.

'Got It", opakih Big Bone Daddy, je tu pred vama i samo ga trebate uvrstiti u svoju kolekciju.

Više o svemu saznajte na:
www.bigbonedaddy.com
https://www.facebook.com/bigbonedaddyband/
www.bongoboyrecords.com
www.bongoboytv.com
https://store.cdbaby.com/cd/bigbonedaddy12
https://music.apple.com/us/album/got-it/1495531094
https://play.google.com/store/music/album/Big_Bone_Daddy_Got_It?id=B27qbvojemom7x6e3ym2h6dbo6m
https://open.spotify.com/album/3sCdZ9sPAxc2eOGQvzJU50
https://www.reverbnation.com › song › 27358941-got-it

Popis pjesama:

1. All Got to Say
2. Back 'Em Up
3. Let's Go Back
4. Down Low
5. Let It Bleed
6. All My Time
7. It Hurts Me Too
8. Tore Down
9. Promised Land
10.Knock Knock
11. Don’t You Lie to Me
12. Got It
13. Pretty Baby
14. Come to Me
15. Ole Hound Dog

(Bongo Boy Records)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike