facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Travanj 2009
Format Albumi
Vrsta Država
Dodano Nedjelja, 02 Listopad 2011
Žanr Country
Length 44:16
Broj diskova 1
Edition date 2009
Država USA
Etiketa Lyric Street
Tags

Review

 

Billy Ray Cyrus je čovjek kojeg je pregazilo vrijeme i vlastita kćer. Miley Cyrus je jedna od najpopularnijih djevojaka u Americi (iako nikome nije jasno zašto), a za starog Billy Raya, koji je na pragu pola stoljeća života, više nikog nije briga. Jedanaesti album može biti koji god po redu. Davno su se prestali brojati i tražiti albumi ovog ostarjelog kauboja.
 
No, ne da se on toliko lako. U prvom planu su sada kalkulacije koje, naravno, idu preko kćeri. Osim što joj se vješto uvalio u seriju Hannah Montana, Cyrus je objavio svoj album upravo u onom trenutku kad je filmska inačica iste serije krenula u pohod na box office. Osim toga, dvije pjesme s njime pjeva Miley, a i u slučaju da album propadne, dvije pjesme je udomaćio i na soundtracku filma Hannah Montana. Dok kćer opstaje, opstajat će i Billy Ray Cyrus.
 
Ipak, on ne može opstati sam. Back To Tennessee je album koji teži samo prodaji i ničemu drugom. I sam naziv albuma je kalkuliranje i ulizivanje country saveznoj državi. Cyrus naime nema nikakve veze s Tennesseejem. Vjerojatno je tamo harao na svojim turnejama i doma ima kolekciju albuma Dolly Parton koja jedino dobro što je iz šumetina te države proizašlo, no to je više manje to.
 
Osim tog, Cyrus se ne može odlučiti što to on točno želi biti. Rocker pokušava biti na Real Gone, a samo zvuči kao lošija verzija novijih izdanaj Bon Jovija, a i sami ste svjesni koliko to loše samo po sebi može zvučati. Dok želi biti obiteljski čovjek, svoju kćer eksploatira u sirupastim duetima, ali apsolutno je najgori kad želi biti zločesti kauboj. Thrillibilly bi se lako mogla naći u top deset najgorih pjesama koje sam ikad čuo, a ni Country As Country Can Be ne zvuči ništa bolje. U biti, jedino je naslovna pjesma ovog albuma nešto što se može nazvati uistinu dobrom.
 
Jedanaesti album nekoć popularnog kauboja je samo znak očaja. Dok Billy Ray Cyrus omotom albuma i ponekim pjesmama pokušava pobjeći od Disney imidža koji ga jedini drži na medijskom životu, njegova uloga nacrtanog kauboja je i više nego očigledna. Dok je Miley još mlada i želi pjevati s taticom, tatica će zarađivati. Kad Miley odraste, tatica će morati u mirovinu, iako je to već trebao obaviti do sada.
 
Ivan Glazer
Hits 839
Billy Ray Cyrus Albumi Kronologija I'm American » I'm American

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42