A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
In A Perfect World...


Bookmark

Data

Released Travanj 2009
Format Albumi
Vrsta Pop / Hip-hop / R&B
Dodano Četvrtak, 29 Rujan 2011
Žanr Pop
Length 1:00:30
Broj diskova 1
Edition date 2009
Država USA
Etiketa Interscope / Universal / Polydor
Tags

Review

 

Novi američki proizvod za top liste nastao u Timbalandovoj produkcijskoj kuhinji zove se Keri Hilson. Nakon što ju je otac svih američkih hitova novijeg vremena upoznao s publikom preko superhita The Way I Are i zapaženog nasljednika Scream došlo je vrijeme da novo hitoidno dijete pokaže može li se i bez pomoći oca poharati top liste. Naravno, Timbo ju ni u jednom trenutku nije ostavio samu, isproducirao joj je većinu pjesama, a dijelove koje nije on su riješili također produktivni i popularni Danja i Polow de Don. Uspjeh za jednu sezonu je zagarantiran.
 
Dulje od jedne sezone ovaj album, kao ni sama Hilson neće izdržati. Kako bi se izbjegla pitanja o tome tko je ova djevojka, kao bonus trackovi su besramno stavljeni već spomenuti odlomci Timbalandovog Shock Valuea kojima se Hilson već usadila u klupske umove. Ostatak albuma čine produkcijski nakrcani hitovi koji će drmati plesnim podijima ovo ljeto i nikad više te neinspirirane balade koje čine kritičnu rupu sredine albuma.
 
Kao što su Hilson američkoj javnosti predstavile suradnje, tako joj one i drže album. Iako isuviše robotizirana Turnin Me On je megahit na prvu, a ne bi bila takva da tu nije Lil Wayne. Dobri "otac" Timbaland "kćerki" Hilson još jednom pomaže u Return The Favor, a uvijek najmanje solidan Kanye West osigurava uspjeh za Knock You Down.
 
Sama Keri Hilson nema ni glas ni stas da bi mogla opstati sama na sceni te će te suradnje biti ključne ako za svoju solo karijeru poželi osigurati neki nastavak. U prebogatoj produkciji glas joj se ili gubi ili previše podsjeća na uspješnije kolegice Rihannu, Beyonce i Mariah Carey što za klupskih uspjeh i ne mora biti loše. Teško je ne pomisliti koliko je Hilson bilo bolje dok se držala druge strane mikrofona i klepala hitova poput Gimme More Britney Spears.
 
In A Perfect World... će vokalom i hitoidnošću ovo ljeto biti polovna zamjena za Rihannu koja si svjesno uništava sve što je dosad postigla izmjenjujući nježnosti s nasilnikom pod budnim okom moralne javnosti. Jednu sezonu će drmati stražnjice inozemnih i jarunskih klubova, a tada će Timbaland naći novu nadu koja će imati više karaktera i donijeti više novca, jer ono što Timbaland radi nije glazba, nego biznis.
 
Ivan Glazer
Hits 1033

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102

IzvještajiPromocija nove knjige Vinka Barića u zagrebačkom Rockmarku


The Sherlocks @Tvornica kulture 2023.


Glazbeni kolorit Brune Mičetića u Lisinskom


Zmaj Orko Star predstavio "Escape" u Kontesi


Održan prvi LIFT festival


Eksplozija emocija u Tvornici uz Halestorm, Black Veil Brides i Mothicu


Batushka (Krzysztof Drabikowski) + supp. Kanonenfieber, Uburen


Ljepota skrivena u raznolikosti


Životna priča Tine Turner predstavljena u Zagrebu


Jazz festival na ponos gradu Dubrovniku


Drugo ukazanje Baylor Projecta u Lijepoj Našoj


KOIKOI + Proto tip u Močvari


Koncert Songkillersa u Zagrebu


Žestoka rođendanska metal večer u Tvornici


Drugi način u Hard Placeu


GALERIJA: Jonathan u Vintage Industrialu


Škotski pirati opustošili Boogaloo


Lauba je sinoć pjevala za Massima


GALERIJA: Enter Shikari u Tvornici


Zvjezdan Ružić, Neli Andreeva i Zbor Nusha osvojili Lisinski