facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Prosinac 2006
Format Video
Vrsta Rock / Heavy metal / Hard rock
Dodano Četvrtak, 16 Lipanj 2011
Žanr Metal
Broj diskova 1
Edition date Prosinac 2006
Država SAD
Etiketa Warner Bros. / Vertigo
Tags

Review

Šta napisati o jednom od najvećih bendova današnjice, a da bude objektivno i da ne zvuči kao da podilazim? Tim više što je Metallica uvijek bila i ostala za mene bend Nr. 1.

A da stvar bude bolja, ovdje se radi o hrpi spotova u periodu od 1989. do 2004. godine koji su strpani na ovaj DVD iz očitog razloga, a to je namlaćivanje love.

Pa akhm... da krenemo:

U video eru Metallica je doslovce na silu uvučena, ono što bi se reklo, sa dječjim vriskovima i suzama u očima, ali kad su jednom počeli snimati spotove, vrlo brzo su se akomodirali na tu novu video stvarnost.

Bilo je jako puno njihovih DVD izdanja proteklih godina, ali je ovo jedino koje je i retrospektivno.

The Videos 1989. - 2004. sadrži svih 21 spotova koje je Metallica snimila do 2004 godine, počevši sa njihovim prvi pokušajem One iz 1989-e godine sa albuma And Justice For All i koja je već sada svojevrsni klasik metal muzike; a na disku se nalaze, među ostalima, i veliki hitovi poput Enter Sandman, The Unforgiven, Nothing Else Matters i Turn The Page, kao i manje poznati video uratci poput KingNothing i No Leaf Clover. Meni je najbolje napravljeni spot na disku svakako Fuel, čisto iz osobnih razloga te ljubavi prema starim nabrijanim američkim pilama.

U bonus materijalima nalazi se nekad samo na VHS-u dostupan 2 of One, kao i alternativna verzija The Unforgiven te trailer za dokumentarac o bendu pod nazivom Metallica: Some Kind Of Monster

Svakom fanu Metallice, ali i svim drugima preporučujem ovo kao obavezan dio fonoteke.

 

Ivan Šunić - Camaro

Hits 767
Metallica Video Kronologija Francais Pour Une Nuit » Francais Pour Une Nuit

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42