facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
The Jamaican Episode

Bookmark

Data

Released Lipanj 2009
Format Albumi
Vrsta Hip-hop / Gangsta rap
Dodano Četvrtak, 29 Rujan 2011
Žanr Hip-Hop
Broj diskova 1
Edition date 2009
Država USA
Etiketa Charly
Tags

Review

 

Uz Eminema, koji je u rap svijetu odudarao medijskom prisutnošću i bojom kože, lako je bilo zaboraviti na one prave momke koji su potekli iz geta i tome repaju ne baveći se idejama silovanja Amy Winehouse ili Miley Cirus kao što je slučaj s bijelim velikanom. Snoop Dogg se već dugi niz godina drži u centru pozornosti kao komičan lik, rado viđen u spotovima, ali i filmovima i serijama, a usprkos podebljem policijskom dosjeu djeluje gotovo bezazleno i omiljeno.
 
The Jamaican Episode je Snoopov album iz dana kad mu nije išlo toliko dobro. U globalnim razmjerima prodaje su bile solidne, no nisu bile ni blizu onima koje postiže sad i koje je postizao početkom karijere. Dijelom su tome kriva previranja oko izdavačke kuće čime je Snoop Dogg izgubio mudru ruku Dr. Drea koji mu je dao dobru bazu za početak karijere.
 
Neovisno o izdavačkoj kući, produkciji i manjku singlova u top 10 Billboarda, Snoop Dogg je sposoban odraditi dobar koncert. Uz nešto tiše ritam podloge, Snoop i njegovi suradnici sasvim pristojno odrađuju koncert. Reakcije publike ne manjka te zvuk u slušalicama ostavlja sasvim dobar dojam da ste na koncertu zapravo i bili. Zapravo, podjednako su zastupljeni i publika i Snoop te je nemoguće reći da veliki reper nije imao dobru bazu fanova i u crne dane.
 
Setlista ovog albuma počinje s Murder Was The Case, a nakon tog Snoop šara po svim svojim dotadašnjim hitovima (What's My Name, Gin & Juice, Lodi Dodi) uz poneko grebanje ispod površine albuma posežući za pjesmama koje nisu bila izbačene kao singlovi. I fanovima i onima kojima je Snoop tek prolazna zabava sasvim dovoljno.
 
Zabavljač iz geta je i u najburnijim danima znao napraviti korektan show. Publika na koncertu je bila zadovoljna, bit ćete i vi dok ovo slušate.
 
Ivan Glazer
Hits 617
Tha Blue Carpet Treatment « Tha Blue Carpet Treatment Snoop Dogg Albumi Kronologija Malice N Wonderland » Malice N Wonderland

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42