Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Josipa LisacNovi singl Josipe Lisac zove se "Tu". Pjesma autora glazbe i teksta Srđana Sekulovića Skansija i koautora teksta Aleksandra Antića očekivano je naišla na veliku zainteresiranost radio postaja i medija jer diva poput Josipe Lisac uvijek iznova osvaja svojom glazbom.

 

Publika ju je upoznala pred nešto više od četrdeset godina s albumom "Dnevnik jedne ljubavi" autora Karla Metikoša i Ivice Krajača, prvim konceptualnim i antologijskim albumom koji se jednakim žarom sluša i danas. Iako se najviše zadržala u pop i rock izričaju, Josipa Lisac se jednako dobro snašla i u ostalim žanrovima, od rock opere Gubec beg, izvorne narodne glazbe, koketiranju s jazzom, ali i s predstavnicima rap glazbe.

Osjećam se sretnom i ispunjenom, što je rođena jedna nova pjesma, za početak, odlična pjesma, pod imenom ‘TU’....Zahvalna sam producentu Skansiju, te autoru glazbe, aranžmana i ko-autoru stihova zajedno s Aleksandrom Antićem. Predanost, iskrenost, volja, zanos i strast, pod aurom ljubavi, bile su vodilje na ovom kreativnom putu. Ako netko prepozna poruku i ljepotu same pjesme, bit ću zahvalna - rekla je Josipa.