Novosti
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

ab

Potražnja za ulaznicama nadmašila je kapacitet Arene Zagreb, a najveći sretnici će imati priliku na ulazu kupiti dodatnih 50 ulaznica.

Povodom Međunarodnog dana žena, Andrea Bocelli četvrti će put nastupiti pred hrvatskom publikom, a karte za koncertni spektakl, koji će se održati u Areni Zagreb 10. ožujka službeno su rasprodane. Dobra vijest je da je organizator ostavio dodatnih 50 ulaznica za kupnju na dan koncerta, koje će se od 15:00h prodavati na blagajni Eventima.

,,Nakon što su prodane sve “redovne” ulaznice, u prodaju smo pustili i dodatne ulaznice koje su u kratkom vremenskom periodu nestale. Neizmjerno nam je drago što je publika prepoznala ovaj spektakl kao jedan on najvećih glazbenih događaja u Hrvatskoj, a mi ćemo se pobrinuti da im koncert ostane u najboljem sjećanju.” - potvrdio nam je to Alen Ključe, direktor Star produkcije i organizator koncerta.

Slavni talijanski pjevač za zagrebačke je obožavatelje pripremio bogat repertoar ljubavnih pjesama i najljepših opernih arija kako bi Dan žena protekao u što romantičnijem ozračju. Najavljen program predviđa dva dijela: u klasičnom dijelu Bocelli će izvoditi najpoznatije operne arije, dok će se u drugom dijelu posvetiti vlastitim najvećim hitovima kao što su O sole mio, Canto della terra te brojni drugi.

Na pozornici će mu se pridružiti i glazbena pop diva Ivana Vrdoljak Vanna, čije su izvanredne glasovne mogućnosti već dobro poznate domaćoj publici. Osim Vanne na najavljenom koncertu nastupit će i Zagrebačka filharmonija pod vodstvom sjajnog dirigenta Marcella Rota, čime je Zagrebačka filharmonija dobila priliku još jednom pokazati svoju kvalitetu i jedinstveni glazbeni doživljaj. Lista glazbenih velikana upotpunjena je i Akademskim zborom ''Ivan Goran Kovačić''.

Osvajajući rasprodane arene i dotičući brojna srca kao pjevač, kantautor i glazbeni producent, rođen gotovo slijep, Bocelli je uzor i inspiracija umjetnicima diljem svijeta. Njegovoj se veličini godinama dive pape, predsjednici, aristokrati i najveće svjetske zvijezde, a tome će svjedočiti i sretnici koji su svoju ulaznicu kupili na vrijeme.



Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima