Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

1

Završio je i prvi dan 16. S.A.R.S. Music and beer festivala u ugodnoj pivskoj i glazbenoj  atmosferi pred više od 800 gostiju iz svih dijelova Hrvatske i BIH.

Festival su imali prilike otvoriti sinjski bend Simbola, sa svojom svirkom uveli su goste u festivalsku atmosferu. Nakon njihovog nastupa na scenu festivala popeo se iskusni splitski bend Ekskurzija Poljoprivredne škole sa svojim starim hitovima probudili su cijeli Sinj, te su imali priliku biti uvod za turbo senzaciju Nipplepeople.

2

Kada se na scenu pojavio maskirani dvojac publika je bila u deliriju i doživjela spektakl koji samo oni mogu napraviti. Po prvi puta elektropop senzacija nastupila je na sceni S.A.R.S. Festivala. Frka je zapalila Sinj! Osim svima već poznate pjesme, bend je izvodio stare i nove hitove, koji su rasplesali publiku.

BRKOVI DOBRO ZASUKALI BRKOVE!

Ili ih volite ili ne, oni su tu i rasturaju! Pred razgaljenom publikom Brkovi su napravili atmosferu jedinstvenu njima. U dobroj glazbi i craft pivi uživala je i starija i mlađa publika, što nam daje za pravo vjerovati da alternativna scena neće nestati.

3

SVJETSKI MEGACAR ZATVARA DRUGI DAN FESTIVALA

Danas s početkom U 20:30 započinje drugi dan glazbenog dijela festivala. Otvaraju ga  mladi sinjski bend The Countess, Seviter i Mind ZOO koji su uvod za zagrebačke dečke iz punk sastava Šank. Za kraj Vas očekuje mega car Rambo Amadeus, koji zatvara glazbeni line up festivala.