Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

1Na Praznik rada, 1.5. ove godine iz Lisabona, Metallica kreće na svoju europsku turneju. Bendovi koji će ih pratiti su švedski Ghost i norveška Bokassa. A zašto je Metallica odabrala baš njih, u intervjuu za Kerrang! otkrio je bubnjar Metallice – Lars Ulrich.

Za mene, Tobias (Forge, frontmen Ghosta) je super cool lik. Sviđa mi se njegova energija i ozračje u njegovoj blizini. Svi u našem bendu smo veliki fanovi Ghosta a čini nam se da ih i naši obožavatelji vole. Kao naše predgrupe uvijek uzimamo ljude s kojima se volimo družiti i jedva čekamo da turneja krene.“ – rekao je Lars.

„Bokassa je također vraški dobra! Njihove pjesme, energija i vibra su kao svježi vjetar. Kada sam čuo za njih prije godinu dana, odvalio sam! Zato im i pružamo priliku da se predstave široj publici“ – kaže Lars.
Koliko će se vama Ghost i Bokassa svidjeti, možete provjeriti nama najbliže u Beču, 16.8. na Ernst Happel stadionu i Pragu 18.8.2019. Ako još niste, prijevoz i aranžmane možete pronaći na www.svikoncerti.eu