Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

buble

Dobitnik četiri Grammyja prvi koncert u Zagrebu imat će 16. rujna u Areni. Kanadska zvijezda na turneje ne ide često pa je ovo rijetka prilika da pogledate nastup najtraženijeg izvođača današnjice.

Na povratničkoj turneji "An Evening With Michael Bublé", za koju kažu da je najveća i najzahtjevnija do sada, održat će više od stotinu koncerata. No ovoga puta "moderni Frank Sinatra", kako ga često nazivaju, posjetit će i Hrvatsku. Upravo naša zemlja bit će prva postaja nakon ljetne stanke u nastavku njegove uspješne turneje. Bublé u Zagreb dolazi u organizaciji Star produkcije, a prvi koncert u domovini svoga djeda imat će u Areni.

Ne mogu dočekati da vas vidim sve u Zagrebu. Zato dođite da zajedno proslavimo I uživamo u ljubavi – poručio je Bublé obožavateljima.

Na tom koncertu promovirat će deseti studijski album ("love"), koji je u Kanadi postigao platinastu nakladu dok je u Americi već u prvom tjednu dospio na drugo mjesto Billboard 200 liste albuma. No nisu samo hitovi razlog zbog kojih milijunska publika dolazi na njegove koncerte već i vrhunska produkcija koja garantira spektakularan show. Procjenjuje da bi samo ova turneja mogla zaraditi oko 150 milijuna dolara što Bubléa svrstava na popis najtraženijih zvijezda današnjice te na 12. mjesto liste najbogatijih Kanađana.
Michael je poznat kao izvođač koji ne ide često na turneje zato je njegov dolazak u Hrvatsku izazvao navalu obožavatelja u regiji. Sudeći prema dosadašnjim nastupima, zagarantiran je spektakl koji će biti izvrsna uvertira u bogatu jesensku koncertnu sezonu u metropoli.

Show ovog “modernog Franka Sinatre” jedan je od onih koji se ne propušta, a ulaznice za Bubléov spektakl u Areni Zagreb mogu se kupiti putem sustava www.eventim.hr te na njihovim prodajnim mjestima.