Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

aliciak

Alicia Keys, umjetnica, autorica tekstova i producentica zvuka Alicia Keys, 15 puta nagrađivana Grammyjem, potpisala je ekskluzivni ugovor s Universal Music Publishing Group. Tako će sav njezin dosadašnji rad, ali i budući uratci biti dostupni predstavljeni putem ove grupe.

Jedna od najtalentiranijih glazbenica današnjice, umjetnica, pjevačica, producentica i autorica tekstova Alicia Keys prodala je preko 65 milijuna ploča i 30 milijuna albuma širom svijeta. Poznata je po izvrsnim tekstovima pjesama, napisala je tako hitove poput „Fallin“, „My Boo”, „No One“, „Like You’ll Never See Me Again”, „You Don’t Know My Name”, „Empire State of Mind” i mnoge druge.

Na svojih šest studijskih albuma Keys je imala četiri singla koja su dospjela na broj 1 Billboard 200 top ljestvice; dva debija dospjela su na drugo mjesto te ljestvice, a svi njezini albumi svrstani su na Billboardovu ljestvicu najboljih R&B/Hip-Hop albuma.

Najnoviji singl „Show Me Love“, na kojem je surađivala s američkim R&B umjetnikom Miguelom, najavljuje njezin sedmi album nakon trogodišnje pauze od posljednjeg albuma „Here“. S novom pjesmom dolazi i glazbeni video, uz opis da je riječ o „vizualnom soničnom iskustvu“. U filmu, u režiji Care Stricker, pojavljuju se zvijezda filma Crna pantera, Michael B. Jordan, zatim Zoe Saldana iz Zvjezdanih staza i njezin suprug, umjetnik Marco Perego Saldana.

Njezin prvi ovogodišnji singl bio je "Raise A Man" koji je objavila nedugo nakon što je bila u ulozi voditeljice na dodjeli nagrada Grammy u veljači, gdje je izvela selekciju pjesama Arethe Franklin i obradila razne pop pjesme poput "Unforgettable" (Nat King Cole), "Clocks" (Coldplay) i "Killing Me Softly" (Fugees).