Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

oo

Objavljen je trailer nadolazećeg dokumentarnog filma Biography: The Nine Lives Of Ozzy o frontmenu legendarne hard rock skupine Black Sabbath, samostalnom glazbeniku, medijskoj ličnosti, jedinstvenom Ozzyu Osbourneu.

Film je režirao R. Greg Johnston, distribuira ga kuća A&E dok su kao izvršni producenti, među ostalima, potpisani Ozzy, njegova supruga, ujedno i menadžerica, Sharon te sin Jack Osbourne.

Biography: The Nine Lives Of Ozzy će premijeru doživjeti na festivalu South By Southwest, koji se održava u Austinu od 13. do 22. ožujka.

U traileru možemo vidjeti Ozzya kako gleda video mlađega sebe i govori o ranijim danima, dok se izvođači, poput Marilyna Mansona, Post Malonea i Roba Zombiea, uz Sharon i Jacka te producenta Ricka Rubina, također pojavljuju u traileru. Od drugih izvođača koji se pojavljuju u filmu valja istaknuti Ice-T-ja i Jonathana Davisa iz grupe Korn.

Uz dokumentarni film, Ozzy planira ojbaviti 21. veljače novi album "Ordinary Man" te svjetskom turnejom doći i na stari kontinent. Nama najbliže nastupit će 16. 11. u bečkoj dvorani Stadthalle, a od ostalih, hrvatskim fanovima, interesantnih gradova izdvajamo Bolognu, Munchen i Prag.