Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U utorak 14. 4. u sklopu sedmog izdanja Biggest Little Rock Festivala u Hard Place-u premijerni hrvatski nastup održat će metal band iz Kanade IMONOLITH.

Kako organizatori u sklopu festivala uvijek daju šanse mladim snagama da pokažu što znaju, tako ove godine traže čak dva mlada i perspektivna benda koja će nastupiti sa IMONOLITH na bini Najvećeg Malog Rock Kluba.

Natječaj je jednostavan – bendovi se trebaju prijaviti u inbox na stranicama Facebook.com/klubhardplace/ s jednom svojom snimkom s YouTubea (bilo da se radi samo o glazbi, video spotu, slikovnom kolažu...) Prijave se zaprimaju do 10. 3., nakon čega će se postaviti sve prijavljene koji zadovoljavaju kriterije na stranicu i krenut će prikupljanje „lajkova“. Dva benda s najviše glasova dobiti će priliku zasvirati na Biggest Little Rock Festivalu!

Iako je Imonolith novo ime na sceni članovi benda su iskusni muzičari iz mnogobrojnih bandova. Na njihovom albumu prvijencu gostuju Johannes Eckerström i pjevač legendarnih Meshuggah Jens Kidman, a sami članovi banda svirali su (ili još sviraju) u Devin Townsend Project, Threat Signal, Methods of Mayhem, Noise Therapy, Econoline Crush - tako da je to jedan „all star“ band. Žestoka svirka i fenomenalne kritike prvog albuma „State of Being“ garantiraju sjajnu metal večer u Hard Place-u.

Ulaznice po cijeni od 75 kn u pretprodaji nabavite u Hard Place-u, Rockmarku, Dirty Old Shopu i online na entrio hr. Na dan koncerta 90 kn na blagajni kluba.