Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Velike pohvale na račun kultnih celtic punkera Dropkick Muprhys uslijedile su nakon što su svoj tradicionalni godišnji, ove godine zbog koronavirusa otkazani, bostonski koncert povodom Dana sv. Patrika emitirali putem interneta.

Koncert su u živo emitirali putem službenih kanala na YouTubeu, Instagramu i Facebooku jučer (17. ožujka), a velike pohvale dobili su zbog dizanja morala svih onih koji su u samoizolaciji, javlja magazin NME.

Nastup je trajao više od dva sata i bio je nakrcan hitovima, uključujući i pjesmu "Shipping Up To Boston" te emotivnu obradu pjesme "You’ll Never Walk Alone", posvećenu Talijanima.

Drži te se, brinite jedni o drugima. Svi smo zajedno u ovome, kazao je frontmen Ken Casey i dodao: Ovu želim odaslati svim našim prijateljima u Italiji.

U najavi koncerta, objavljenoj ranije ovoga tjedna, Dropkick Murphys su napisali: Po prvi puta u 24 godine nećemo svirati za Dan sv. Patrika. Trenutna situacija u svijetu je JEDINA stvar koja nas može zaustaviti. Show mora ići dalje.