Novosti
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Gitarist Limp Bizkita, Wes Borland, otkrio je da će krajem ovog tjedna objaviti demo snimke s projekta Eat the Day, pokrenutog 2001. godine nakon što je Borland na trenutak napustio Limp Bizkit.

Eat the Day čine: Borlandov brat Scott na gitari, Greg Isabell na bubnjevima i Kyle Weeks na elektronici, postava po mnogo čemu nalikuje na Borlandov drugi bend "Big Dumb Face".

Grupa do sada nije objavila u javnost nijednu pjesmu, zbog činjenice da nisu imali pjevača - čak i nakon što su održali stotine audicija i primili stotine demo snimki. Međutim, Borland je u intervjuu za Blabbermouth rekao da bend posjeduje dva albuma vrijedna materijala i nazvao ga "At the Drive-In" i naveo Cedric Bixler Zavala svojim idealnim vokalom za bend.

Prije odustajanja od projekta 2003. godine bilo je pokušaja kombiniranja snage s The Damning Well, a u drugi Borlandov projekt uključeni su: Danny Lohner iz Nine Inch Nails, Josh Freese iz Perfect Circle, Richard Patrick iz Filtera.

Borland je kasnije izjavio da su kreativne razlike između četvorice članova benda bile prevelike da bi stvorile album, koji im se sviđao kao kolektivu.

21. ožujka gitarist je na Instagramu podijelio pjesmu "Whalephant"; s neobjavljenog demo zapisa. Potom je obećao da će demo album Eat The Day „izaći u roku od tjedan dana“.

U međuvremenu, Borland je otkrio da svira koncerte slomljenom rukom. Na svojoj Instagram stranici objavio je fotografiju na kojoj pokazuje svoja dva zamotana prsta, te je napisao tekst kojom potvrđuje da je završio svoju prvu emisiju u Krasnodaru u Rusiji prošlog mjeseca nakon što je nedavno slomio ruku.

"Odlično sam odradio svoj prvi nastup svirajući s oporavljenom slomljenom rukom" napisao je Borland. "Ne mogu izraziti koliko sam bio anksiozan zbog nastupa, ali tri prsta su bila dovoljna da obavim posao i Krasnodar je bio nevjerojatan."



Izvještaji



Ikone simfonijskog metala u Tvornici


Tv Eye održali koncert u karlovačkom Stardustu


Moć punk/metal buntovništa u Tvornici


Clan of Xymox u Močvari


Urban&4 oduševili u Balama


Galerija fotografija: Pavel u Dugoj Resi


Galerija fotografija: Rebel Star u Movčari


Zdenka Kovačiček nastupila u Petom kupeu


Špirologija Trio u Klubu Komedija promovirao album "August... Rhythm changes"


Yann Tiersen u Tvornici: Kerber - spajanje svjetova


Galerija fotografija: Cryptopsy, Atheist, Serpentslain, Almost Dead


ABBA SYMPHONIC oživio najuspješnije hitove grupe ABBA


Brkovi u riječkom Pogonu kulture


Studio 54 Tribute na jednu večer preselio Manhattan u Zagreb


Dajte nam kruha i metala


M.O.R.T. + Radagast nastupili u rasprodanoj Tvornici Kulture


Sjajan početak ovogodišnje Jazz.hr sezone


BluVinil uspješni u Tvornici kulture


Galerija fotografija: Kandžija + Bvana Herbalajzer i Džezeri iz Lagune @VIB


The Dire Straits Experience podigli na noge ispunjeni Lisinski