Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Mnogo je glazbenika moralo prekinuti turneje i upalo u svojevrsnoj klopku izolacije tijekom globalnoga širenja pošasti COVID-19 ili korona virusa. Situaciju su iskoristili kao priliku za pisanje nove glazbe. Jedan od njih je i David Coverdale, aktualni pjevač poznate grupe Whitesnake a u mladosti i grupe Deep Purple. Na svom Facebooku profilu objavio je polaminutni video u kojemu izvodi pjesmu pod nazivom "Coronavirus Blues - f*** off!".

U formi klasičnog bluesa Coverdale izgovara tekst koji je jednostavan i razumljiv svakom: “F*** off, f*** off / We don't want you anymore / F*** off, f*** off / Don't come knocking at my door / F*** off, f*** off / And don't ever show your f***ing face no more."

Coverdale je očigledno opterećen izolacijom i cijelom strkom nastalom oko korona virusa zbog kojega je još ranije morao otkazati svoju japansku turneju, a potom i prekinuti sve nadolazeće koncerte u Europi i Americi planirane za nastavak turneje tijekom 2020. Zbog toga se na sebi svojstven, šaljiv način odlučio suočiti i razračunati s problemom. Davidu, kao i ostalim glazbenicima možemo samo poručiti: „Davide, izdrži!“

Pjesmu možete poslušati niže.


.