Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon što je nedavno objavila dugoiščekivani drugi album "Future Nostalgia" koji je oduševio kritiku i fanove, Dua Lipa, pop kraljica nove generacije, ne prestaje očaravati! Našla je način kako izvesti svoju pjesmu "Don't Start Now", virtualno s čitavim bendom i plesnim timom, ravno iz svoje kuhinje.

Ovaj fantastični performans emitiran je u ovotjednoj emisiji "The Late Late Show" Jamesa Cordena, točnije u specijalu "At Home". Zbog stihova u refrenu moglo bi se reći da je za show u ovome trenutku "Don't Start Now" najadekvatniji odabir, a šarmantna Dua zna kako sve dovesti na jedan simpatičan nivo. "'Don't show up, don't come out, Don't start caring about me now. Walk away, you know how, Don't start caring about me now'".

Drugi studijski album “Future Nostalgia”, jedan od najiščekivanijih albuma godine, inspiriran je bezvremenskim klasicima ‘80ih i ‘90ih. Pored aktualnih svjetskih hitova “Don’t Start Now” i “Physical”, koji se u Hrvatskoj već tjednima nalaze u samom vrhu Top liste najslušanijih stranih hitova u domaćem radijskom eteru, na njemu se našao i posljednji objavljeni singl “Break My Heart”.

Novi album “Future Nostalgia” dostupan je putem digitalnih platformi Deezer i Google Play, dok će obožavatelje posebno oduševiti fizičko izdanje albuma koje je objavljeno kao neonsko ružičasti LP, CD, picture disc, na zlatnoj kaseti i u sklopu luksuznog box seta.

Future Nostalgia popis pjesama:

1. Future Nostalgia
2. Don’t Start Now
3. Cool
4. Physical
5. Levitating
6. Pretty Please
7. Hallucinate
8. Love Again
9. Break My Heart
10. Good In Bed
11. Boys Will Be Boys

Krajem 2019. godine Dua Lipa osvojila je sve svojim nastupima na dodjelama nagrada MTV, EMA, ARIA i AMA. Glazbenica koja je debitirala na sceni 2015. godine iza sebe ima dvije Grammy i tri Brit nagrade, debitantski album joj je prodan u 4 milijuna primjeraka diljem svijeta, najmlađe je ime u svijetu glazbe koje je postiglo milijardu pregleda na YouTubeu te službeno ima i najstreamaniji album kada je riječ o ženskim izvođačima na Spotifyju.