Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Američka rock grupa Kiss i službeno je odgodila europsku turneju i sve nastupe koje su trebali održati tijekom lipnja i srpnja ove godine za 2021. godinu.

Bend je priopćio sljedeće: „Zbog situacije izazvane koronavirusom bili smo prisliljeni odgoditi turneju, a nove datume objavit ćemo ubrzo!“ Također, bend je objavio da će ulaznice kupljene za nadolazeće koncerte vrijediti za nove datume, a moguć je i povrat novca.

Paul Stanley, gitarist Kissa obratio se fanovima sljedećom porukom: „Vratit ćemo se nastupima uskoro, a u međuvremenu poručujemo svim fanovima Kissa u Europi da ostanu zdravi.“ Osim Stanleyja, izjavu je dao i basist Gene Simmons koji je poručio svim fanovima Kissa u Europi da ostanu zdravi te da se bend raduje povratku fanova i koncertima.

U siječnju 2019. godine grupa je krenula s oproštajnom turnejom „End Of The Road“ koja je trebala završiti koncertom u New Yorku 17. srpnja 2021. godine, ali zbog situacije s koronavirusom većina koncerata predviđenih za ovu godinu održat će se sljedeće godine.

Trenutni sastav Kissa čini originalni dvojac Stanley i Simmons koji su u bendu od njegovog osnivanja 1973. godine. Osim njih, tu su još i gitarist Tommy Thayer (u bendu od 2002. godine) te bubnjar Eric Singer (u bendu od 1991. godine).

U 47 godina karijere, grupa Kiss objavila je kombinirano 23 zlatna i platinum izdanja albuma, više nego ijedan američki bend.