Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Grupa Foo Fighters ponovno je stavila u prodaju originalni dizajn majica s njihove turneje iz 1995. godine kako bi pomogli dobrotvnornoj kampanji #SaveOurVenues.

Bend, također, podržava i kampanju #SaveOurStages asocijacije National Independent Venue Association. Obje kampanje usmjerene su prema zaštiti i očuvanju nezavisnih koncertnih prostora čiji je opstanak ugrožen neodržavanjem glazbenih događanja zbog aktualne pandemije koronavirusa.

Grupa je akciju sinoć, 12. kolovoza, najavila na svom Instagram profilu te su objasnili kako će u prodaju pustiti dvije majice s dizajnom vanzemaljca iz Roswella, a koje su se izvorno prodavale za koncerte u Jabalaya klubu u kalifornijskoj Arcati 23. veljače 1995. i londonskom Kong Collegeu 3. lipnja 1995.

Obje majice biti će tiskane u limitiranom broju, vanzemaljac na svakoj će biti premazan fluorescentnom bojom koja svijetli u mraku (baš kao i one iz 1995. godine), a sva sredstva od prodaje biti će donirana kampanjama #SaveOurVenues (od prodaje u Britaniji) i #SaveOurStages (od prodaje u SAD-u), javlja magazin NME.

Majice možete naručiti OVDJE.