Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Mozartine online primaju nove članove iz cijele Hrvatske.

Najveći pjevački studio u Hrvatskoj kao i većina glazbene industrije zbog novonastale situacije oko virusa COVID-19 proteklih mjeseci zaustavio je svoje aktivnosti od proba, koncerata, koncertnih turneja, te su vrijedno tražili rješenja za novonastalu situaciju.

Iako su i ranije razmišljali o širenju na druga područja Hrvatske, a njihov stručni tim proteklih godina održao je i veliki broj stručnih seminara u suradnji s brojnim hrvatskim općinama, gradovima i županijama, te su tako educirali djecu ne samo u Zagrebu već i šire, novonastala situacija potaknula ih je da prošire svoj rad već u ovoj sezoni.

Rad Pjevačkog studija Mozartine od 14. rujna 2020. moći će pratiti sva djeca i mladi diljem Lijepe naše, aktivnim online uključivanjem u probe dva puta tjedno, te konačno i finalno online druženje zaokružiti velikim ljetnim kampom i live koncertom po završetku školske godine 2020./2021. u lipnju gdje će se okupiti i sastati “uživo” svi članovi projekta “Mozartine-CRO kids”, “BoysVoice – CRO” , “Mozartine – CRO Girls” i “Mozartine – CRO Show Dance”!

Ako Vaše dijete voli pjevati te zbog situacije oko korona virusa je spriječeno da pohađa svoj ansambl u svome gradu, ili jednostavno svome djetetu želite priuštiti više te ga glazbeno (pjevački ili plesno) educirati iz svoga doma, ovaj projekt će im pomoći.

Kontaktirajte Mozartine putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. za više informacija, te se prijavite na vrijeme.

“Mozartine – CRO Kids” vodit će dirigentica pjevačkog studija Lorena Deidda, a ovaj sastav okupljati će djevojčice od 6-11 godina.

“BoysVoice – CRO” vodit će dirigentica pjevačkog studija Martina Divjak, a okupit će dječake od 7-14 godina starosti.

“Mozartine – CRO Girls” djevojački je zbor koji znate i s brojnih televizijskih nastupa kao onoga na “A strani”, “Cesarici”, “Zlatnom studiju”, suradnjama s Oliverom, Belanom, Urbanom, a u njega će se online moći uključit sve djevojke dobi od 12-18 godina pod vodstvom dirigentice Ive Rem.

“Mozartine – CRO Show Dance” projekt je koji će u dvije grupe (Kids i Youth) voditi koreograf svjetskog glasa Alen Sesartić, a prijaviti se mogu svi zainteresirani za ples, posebno za spajanje plesa i pjevanja u dobi od 6-18 godina!

Osim ovih programa, u listopadu će krenuti i program solo-pjevanja “Mozartine-SOLO” online (individualni sati) za sve u dobi od 7-20 godina, pod stručnim vodstvom osnivačice ovog pjevačkog studija Sonje Rem i u suradnji s vokalnim pedagozima!

Mozartine su i organizator međunarodnog festivala Croatia International Choir Festival koji će se ove godine po treći puta održati u Zagrebu u terminu 24.-25. listopad 2020.