Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Organizatori velikog austrijskog Nova Rock festivala danas su donijeli tešku odluku, kako za njih tako i za sve posjetitelje festivala, među kojima je i mnoštvo onih iz Hrvatske.

Usprkos svim naporima, ovogodišnje izdanje festivala neće se održati, a plan je da se idući festival održi od 9. do 12. lipnja 2022.

Priopćenje organizatora prenosimo u cijelosti:

Danas je još jedan od onih dana koji slama naša srca.

Tjednima i mjesecima čekamo i tražimo odluku austrijske savezne vlade o tome hoće li se festivali i veliki događaji moći održavati u lipnju 2021. Iako je posao Vlade da donosi te odluke, postaje jasno da je prenošenje loših vijesti treba prepustiti nekome drugome, naime nama.

Do sada su naše molbe i zahtjevi u potpunosti ignorirani. To je krajnje razočaravajuće. I dalje smo vrlo znatiželjni kada i hoćemo li dobiti informacije o svim događanjima i festivalima u srpnju i kolovozu, jer su druge zemlje poput Engleske, Nizozemske i Švicarske već pružile pozitivne naznake u vezi s njima.

Zbog toga je, nažalost, na nama da donesemo ovu tešku odluku. Stoga, sa žaljenjem vas obavještavamo da se Nova Rock 2021 ne može održati. Bila bi nam najveća želja za vas, ali i za nas da se otjeramo u polja Panonije i zaboravimo stres i ograničenja ove pandemije na nekoliko dana.

Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku s daljnjim informacijama u vezi s planovima i daljnjim postupcima u vezi s vašim kartama.

NOVA ROCK NOVI DATUM: 9.-12. Lipnja 2022

Puno vam hvala na razumijevanju, povjerenju i strpljenju.