Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Koncert Arctic Monkeysa izazvo je ogroman interes fanova pa je i jučerašnje puštanje u prodaju ulaznica dovelo navale na vrijedan papirić, ali i do tehničkih poteškoća u sustavu prodaje karata. Za pojašnjenje jučerašnje situacije i kakva je sada situacija s ulaznicama zamolili organizatora, a njihovo očitovanje prenosimo u nastavku.

Koncert Arctic Monkeysa u Puli izazvao je zaista veliki interes publike, jer već nakon dvije i pol minute od puštanja ulaznica u prodaju sve su ulaznice bile ili kupljene ili u procesu rezervacije. Naravno veliki pritisak na Eventim sistem izazvao je i malo dulje čekanje na kupnju ulaznica. U ovom trenutku nažalost nema više dostupnih ulaznica za koncert. Sretni smo zbog ovako velikog interesa i drago nam je da smo prepoznali želje domaće publike. Očekujemo odličan koncert i provod u Puli 16.8. - organizatori koncerta Charm Music, Vigna PR i AND Production.

Podsjetimo. Arctic Monkeys vraćaju se na pozornice prvi put nakon 'Tranquility Base Hotel & Casino' turneje, koja je završila 2019. godine. Bend je nedavno najavio nekoliko odabranih koncerata za ljeto sljedeće godine, i to u Hrvatskoj, Češkoj, Turskoj te Bugarskoj, pa je tako i Pula stigla na popis odabranih destinacija. Koncert će se održati u pulskoj Areni, jednoj od najimpresivnijih svjetskih pozornica na otvorenom, 16. kolovoza 2022.