Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Prijatelji Taylora Hawkinsa, prerano preminulog bubnjara Foo Fightersa, ovih su danas bili intervjuirani za magazin Rolling Stone povodom članka u vezi posljednjih dana njegova. života. U intervjuima su rekli kako je Hawkins izrazio nelagodu u vezi višemjesečne turneje koju je bend pripremao, a za koju on psihički nije bio spreman. Njegovi prijatelji Matt Cameron iz Pearl Jama i Chad Smith iz Red Hot Chili Peppersa rekli su kako je pokojni Hawkins razgovarao s Daveom Grohlom o ovom problemu mjesecima prije svoje smrti.

Glazbenik je preminuo u ožujku ove godine u 50. godini života u Kolumbiji i to prije planiranog nastupa benda na festivalu Estereo Picnic u Bogoti. Policija je otkrila kako su u tijelu pokojnog bubnjara Foo Fightersa pronašli 10 različitih supstanci te kako je vozilo hitne pomoći odmah pristiglo nakon dojave kako se bubnjar požalio na bolove u prsima. Službeni uzrok smrti još nije poznat. Posljednji nastup kojeg je Hawkins odradio s bendom bio je 20. ožujka u Buenos Airesu u Argentini tijekom Lollapalooza festivala.

Nakon njegove smrti bend je odgodio sve zakazane koncerte do daljnjega, a u mjesecima nakon njegovi smrti bend je osvojio Grammy nagrade za najbolji Rock album, Najbolju rock pjesmu i Najbolji nastup.