Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Legendarni Ozzy Osbourne službeno je objavio kako više neće nastupati, a tim činom otkazao i nadolazeće koncerte oproštajne turneje koje je trebao održati ove godine.
Razlog otkazivanja svakako je njegovo zdravlje koje narušeno, a glazbenik je također dodao kako fizički nije sposoban održati koncerte. Ozzy je napunio 74 godine, a u posljednje vrijeme imao je nekoliko ozljeda, od kojih je svakako najteža bila ona iz 2019. godine kada se ozljedio kod kuće i doktori su mu morali ugraditi metalne pločice. Turneja je trebala započeti 3. svibnja koncertom u Helsinkiju u Finskoj. 
Izjavu samog Ozzyja prenosimo u cijelosti: "Ovo je jedna od najtežih vijesti koje sam morao podijeliti sa svojim fanovima. Kao što svi znati, prije četiri godine imao sam tešku ozljedu kojom sam oštetio kralježnicu. Moj cilj bio je nastupati i vratiti se turnejama. Glasnice su mi u redu, ali sve ostalo nije jer je moje tijelo psihički slabo. Zahvaljujem svima koji su kupovali karte za moje koncerte svih ovih godina. Vjerujte mi kada kažem da sam silno razočaran što neću nastupati. Zahvaljujem svojoj obitelji, članovima benda, svima koji su bili uz mene sve ove godine, kao i fanovima. Sve vas volim!"
Sve kupljene ulaznice mogu se vratiti na prodajna mjesta i novac će biti vraćen.