Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

sumski

Nakon nešto manje od godinu dana od promocije hvaljenog albuma „Ostrvo ledenog kita“, Šumski će po prvi put nastupiti u Saxu.

Pavel foto Zvonimir Ferina 4

Nakon što su nas cijelo ljeto grijali Suncem, proljetno-ljetnom himnom koja će zasigurno naslijediti najveće uspješnice benda, Pavel s početkom jeseni predstavlja svoj drugi singl, pjesmu ''Samo da jutro ne dočekam sama''.

antivalentinovo 2020

AntiValentinovo se vraća po peti put! Početak mjeseca zaljubljenih već se tradicionalno obilježava uz najbolju feštu za sve koji nisu zainteresirani za uobičajene 'ljubavne' koncerte. Drugi put u zagrebačkom Boćarskom domu i drugi put kao dvodnevni festival, ovogodišnje AntiValentinovo po prvi put će se održati na sâmo Valentinovo uz novi slogan: ‘Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje!'.

s

U petak, 11. listopada u KSET-u slušamo Seine, desetogodišnji kantautorski projekt Ivana Ščapeca.

kocani

U subotu 18.01.2020. će u zagrebačkom Boogaloo Clubu nastupiti makedonska etno gypsy brass atrakcija Kočani Orkestar. Kao posebni gosti će nastupiti plesne skupine Nipriye i Walde uz goste koje će nastupiti kao gošće Kočani Orkestra tj plesati dok oni sviraju i nastupiti na Balkan Fiesta after partyju nakon koncerta.

Copy of 001 simonediluca DSC 9509c

Luka Šulić jedan je od glazbenika koji uživaju najviše poštovanje na međunarodnoj glazbenoj sceni radi svoje virtuoznosti i strasti koju prenosi na svakom svojem nastupu. Nakon sedam godina turneja po cijelom svijetu kao dio slavnog dua 2CELLOS, Luka Šulić se vraća svojim klasičnim korijenima sa svojim prvim samostalnim albumom za Sony Classical i novi projektom uživo kojim će turirati po svijetu. Zapravo, Luka Šulić bit će prvi glazbenik u povijesti koji će odsvirati Vivaldijeva "Četiri godišnja doba" za solo violončelo.

nb

Još nas točno tjedan dana dijeli od koncerta Nene Belana & Fiumensa koji će, u sklopu 12. po redu Velike rock eksplozije, nastupiti u velikoj dvorani kluba Boogaloo.

DSC 0276

Zucchero (AKA Anselmo Fornaciari) kreće na veliku turneju po Europi 6. lipnja 2020. godine koncertom u Glasgowu, a završava 5. prosinca 2020. u Zurichu.

bnv

Večerašnja riječka promocija hvaljenog albuma “Hate is a Wonderful Thing” zagrebačkog blues virtuoza, Bebè Na Volè i službeno je rasprodana.

pile

U ponedjeljak, 30. rujna u KSET dolazi math noise bend Pile, a potporu im pruža domaći Nevers.

Radio Clash

U novu kazališnu sezonu, 2019./2020. Teatar &TD ulazi obilježavanjem 200. svečane izvedbe kultne predstave Mrzim istinu! autora i redatelja Olivera Frljića. Od premijere, u svibnju 2011. godine Mrzim istinu! obišla je sve relevantne domaće i strane festivale i osvojila mnoga priznanja te je time postala jedna od najnagrađivanijih kazališnih predstava u povijesti hrvatskog kazališta.

Zagreb Philharmonic Orchestra photo

Pod poznatim geslom „JER NISTE ČULI SVE!“ Zagrebačka filharmonija, u petak, 27. rujna otvara svoju novu, 149.-u po redu koncertnu sezonu.

The Tiger Lillies fotka

U sklopu jubilarne 30-te godišnjice rada na svoj premijerni dolazak u Rijeku stižu jedinstveni The Tiger Lillies.

Reunited festival hip hop kulture

U organizaciji Autonomnog kulturnog centra Attack od 25. do 28. rujna u prostorima AKC Medika, održat će se 5. Reunited festival hip hop kulture. Festival će kroz pet dana ponuditi bogat program koncipiran na kombinaciji edukativnog, prezentacijskog i glazbenog programa koji proizlazi iz svih elemenata hip hop kulture. Festival teži objediniti sve bitne čimbenike hip hopa u Hrvatskoj i dati mogućnost razvoja i edukacije mladim neafirmiranim umjetnicima/icama pripadnicima/cama hip hop subkulture, kao i istražiti sve izričaje, razvoj i produkcije ove subkulture.

NSF program fabric

Fabric, jedan od vodećih svjetskih klubova i simbol noćnog života Londona, proslavit će u Beogradu 20 godina besprijekornog rada uz trenutno najtraženiji britanski duo Bicep.