Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

CA 1caspis 01

Graffiti na Gradele i ove će godine na tri dana Bol na Braču pretvoriti u ljetnu rezidenciju graffitera i street art umjetnika te glazbenih imena i DJ-eva koji će od 27. do 29. srpnja nastupiti na šestom izdanju festivala.

Ovogodišnji line up najjači je do sada i pokazuje kako GNG iz godine u godinu postaje omiljeno odredište umjetnika i repera, ne samo s područja Hrvatske, već i susjednih zemalja, a ove godine zidove će oslikavati i umjetnici iz Španjolske, Paname, s otoka Reunion... Na popisu imena koja će crtati po Bijeloj kući i Fabrici našli su se Lonac, Lunar, JACE, Sebas Velasco, Iñigo Sesma, Andi Soto, Azram, Chez 186, Sarme, Artez, Junk, Nikola Mihajlović, Modul Osam, Casino, Royal, Mane Mei, Hana, Artu Ditu, Anxio, Wuper Kec, Smack i Rina.

grafiti_na_gradele_popis

Tri su glazbena festivalska dana i prvog dana nastupit će zagrebački surf bend Dog's Beach, nakon čega slijedi DJ program, za drugi dan (28.7.) invaziju na Bol najavila je Triestri banda (Kuku$ + High 5 + Buntai + Bore Balboa + VRH&Oreb), dok će trećeg dana (29.7.) nastupiti Edo Maajka, Krešo Bengalka, Marchello i Tone Tuoro.

Dnevni lounge na prostoru Bijele kuće s pogledom koji puca na predivnu plažu cijeloga će dana zagrijavati DJ-i VRH (Kiša metaka), Kuna, Niki Peducci, Nina Davis (Gang Gang), Oliver (Bassinga), Oberön (Oberkuul & Frühstück), Zembo (Blaw:Blaw), Rofellos (Grime Croatia), Wvdup, Tikach, Gezin 808 Mafia i Radio Los Santos. Dnevni program i ove godine uključuje radionice za djecu, skateboard sessione, izložbe, projekcije filmova...

I ove godine ulaz na festival je u potpunosti besplatan, a uz kupnju festivalske narukvice po cijeni od 20 kuna organizatori su, u suradnji s partnerima, pripremili brojne popuste.

grafiti_na_gradele_zid