Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

wizardsimp

Iz Portugala u Vintage Industrial Bar stiže četverac The Black Wizards, kojeg na gitari i vokalu predvodi karizmatična Joana, a predstavit će najbolje od portugalske heavy fuzzadelic glazbe. Domaća podrška stiže iz Belišća – IMP, zanimljiv heavy stoner bend koji je bio u hibernaciji nekoliko godina, a s ovim koncertom najavljuju novi smjer i novi odličan materijal!

THE BLACK WIZARDS (Portugal)
Rođeni u digitalnoj eri, ovo četvero analognih rokera svira jako zanimljiv mix heavy fuzz glazbe. Bez preglumljavanja i pretjerivaja, sviraju iskreni blues prefarban fuzzom. Inspiraciju vuku iz perioda 60-ih i 70-ih: Jimi Hendrix, Cream, Black Sabbath, ali na svoj način. Definitivna preporuka ukoliko želite vidjeti energičan live koncert.

Joana, Paulo, Helena i João imaju jedan EP – FUZZADELIC, kojeg su izdali početkom 2015., a već krajem iste godine izbacuju studijski debi album LAKE OF FIRE, preko Raging Planet kuće, a za 1. rujna su najavili izlazak novog albuma WHAT THE FUZZ!, kojeg će i premijerno predstaviti u Vintage Industrialu.

Ako volite heavy rock s dozom 70-ih, presvučen sa moćnim bluesy vokalima, ova djeca Zeppelina i Sabbatha će sigurno zadovoljiti vaše apetite.

IMP (Belišće)
Četveročlani stoner/blues/metal bend iz Belišća koji u najnovijoj inkarnaciji svira ponovno od svibnja 2016. u postavi: Jura (vokal & gitara), Dado (bubnjevi), Matej (bass) te Igor (gitara). Bend je bio aktivan do cca 2012. te su u tom periodu i snimili demo album s 4 pjesme te još nekoliko stvari od kojih je Generation Blind dobila odjeka pa je svirana i po radijskim postajam.

Nakon višegodišnje stanke, bend je satkao put novog plana i zagrebačkoj publici predstavi će nove pjesme, a ako će biti sve po planu, do kraja ove godine izbacit će EP s 5 pjesama. Ako volite Clutch, Down, Corrosion of Confomity, Alice in Chains, a od domaćih favorizirate She Loves Pablo ili Cojonese, ovo će bit nešto što će vam definitivno uljepšati četvrtak 21. rujna u Savskoj 160!

VINTAGE INDUSTRIAL PREDSTAVLJA:
THE BLACK WIZARDS & IMP
ČETVRTAK 21. RUJNA // KARTE: 45/55 KN // SAVSKA 160
https://www.facebook.com/events/1615967695104862/