Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

thumbnail kult 3

U organizaciji udruge P.A.R.K izašao je finalni lineup velikog koncerta koji će se 30.3 održati pod Hangarom. Na koncertu će nastupiti četiri benda uz DJ-e koji će svirati na koncertnom finalu Kulturaljke.

Prvi benda kojeg su najavili bili su Jinxi koji će u Šibeniku prvi puta zasvirati svoj prošlogodišnji album 'Pogrebi i Pomiriši'. Nakon nastupa u Šibeniku, Jinxi se spremaju za prepuni zagrebački Dom sportova. Jinxe slijede Kries - koji svoje nadahnuće u stvaranju crpe iz slavonske mitologije, dinarskog ritma i zvukova mediteranskih glazbala. Hip hop atrakcija Kandžija treći je po redu koji će nastupiti na programu Kulturaljke. Kandžija uz Gole Žene jedno su od poznatijih imena na sceni koji broje za sada samo rasprodane koncerte i izbacivanje uspješnih albuma. Rhea ih slijedi kao relativno novi autorski bend iz Šibenika koji svira alternativni rock i čije ime je poznato u šibenskim klubovima stoga će i svojim nastupom otvoriti koncert pod Hangarom.

Za rasplesavanje publike ostatak večeri zaduženi su DJ duo Škalja & Sokol dok će službeni warmup party koji će se održati 24.3 održati šibenski live fusion bend TheFogsellers i live DJ set FikcioMongera