Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zabranjeno pušenje

Obzirom na velik interes za koncert Zabranjenog pušenja, uz 23.3, dodan je još jedan datum - svega dva dana kasnije 25.3 u nedjelju održan će biti još jedan koncert u Vintage Industrial Baru.

Zabranjeno pušenje, kao jedan od najvećih i najdugovječnijih regionalnih rock bendova, ovom prilikom vratit će se više od 30 godina unazad i izvesti isključivo pjesme sa svoja prva četiri hvaljena albuma – 'Das 'Ist Walter', 'Dok čekaš sabah sa šejtanom', 'Pozdrav iz zemlje Safari' i 'Male priče o velikoj ljubavi' koji su im zacementirali poziciju na samom vrhu scene bivše države.
Za koncert 23. ožujka u prodaji je ostalo svega nekoliko ulaznica po cijeni od 100 kuna. Pretprodaja ulaznica za nedjelju, po istoj cijeni, počinje početkom tjedna u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrial Baru (Savska 160).Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 120 kuna.

Satnica za oba koncerta bit će poznata nekoliko dana uoči održavanja u eventu, uz napomenu da će nedjeljni koncert početi ranije nego uobičajeno.