Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

isz

Danas je taj dan, danas kreće 6. po redu Izlog suvremenog zvuka! Od 18 sati program starta u Savskoj 25, a pratite ga i službenom eventu i internetskoj stranici sve do subote.

50 godina nakon izuma, radijska kazeta ponovno se vraća u modu. Film Kazeta – dokumentarna kompilacija posveta je analognom mediju, puna anegdota i nostalgičnih melodija. Gledamo je 3. 5. u 19:30 sati u MM centru ili Kratke slike i Izlog surađuju. Ulaz je besplatan.

Otvorenje izložbe Dolina, prvoga dijela umjetničkoga rada Diptih Dolina…Magda, jedne od najpoznatijih hrvatskih suvremenih umjetnica i performerica Vlaste Delimar, održat će se 8. svibnja u Galeriji SC u 21 sat. Uvod u izložbu bit će performans istoimenoga naziva koji će se održati isti večer u Teatru &TD s početkom u 20 sati.

E pankeri i pankerice, pazite ovo! Kawasaki 3P slavi 25 godina postojanja 9. i 10. svibnja u Teatru &TD. Snimat će se i materijal za live, na oba koncerta! Najbolje od svega je što 11. svibnja u Teatru &TD igra i Jedan mrtav čovjek A. Švabića inspiriran B. Č. Tustinom frazom o gluposti koja je neuništiva. Punk's not dead!

Nove Kratke slike, Iz kratke baze 25 FPS-a donose nam Tajni život životinja 10. svibnja u 19:30 sati u MM centru. Ulaz je besplatan!

A naša rado viđenja gošća Rosalind Crisp od 10. do 25. svibnja otisnut će se na jednu sasvim zanimljivu umjetničku rezidenciju na našoj adresi!

Klubvizija SC predstavit će nam DIVA station 11. svibnja u 20 sati. DIVA Station je program SCCA-Ljubljana koji prikuplja i arhivira umjetničke video radove slovenskih i autora iz regije nastalih od 1969. do danas.

Ulaz je besplatan.