Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

LUCE2

Luce, punim imenom Lucija Ćustić, za Impulse festival nastupit će uz pratnju benda i svojom jedinstvenom interpretacijom i impresivnim vokalom osvojiti stotinu najsretnijih. Koncert će se održati u Rijeci, 25. 10. 2018. u 20 sati na Botelu Marina.

„Neovisno o glazbenom žanru, uho će mi uvijek najprije izoštriti i doživjeti pomalo sjetne, melankolične, molske note“, kaže za svoj senzibilitet mlada kantautorica koja nas je osvojila EP-em „U bojama“ izdanim u jesen 2015., nakon čega je uslijedio prvi solistički koncert u rasprodanom Malom pogonu Tvornice, poziv glazbene dive Josipe Lisac za gostovanjem na tradicionalnom koncertu u čast Karlu Metikošu, nominacija za Best Music Act 2016. na MTV Adria.

Ove jeseni, s prvim samostalnim dugosvirajućim albumom „Susret“, LUCE će predstaviti i potvrditi raskoš jedinstvena talenta. U pet godina rada stvorila je respektabilan koncertni repertoar: „Možda mi“, „Na oblaku“, „Nakon dana tog“ , „Sama ostajem“ postali su njezine prve koncertne uspješnice, ali i nedavni singlovi poput „Vraćam se“ (2018.), „Bar još tren„, „Otkucaji„ i posljednja „Još i sad„ nastavljaju prepoznatljiv umjetnički stil talentirane mlade kantautorice, koja potpisuje tekstove i glazbu. Posve iskrena, slojevita i kompleksna emotivna izvedba već ju je lansirala u vodeće majstorice domaće kantautorske scene stoga ne propustite koncert u Rijeci!

Ulaznice

Broj ulaznica za koncert ograničen je na stotinu zbog atmosfere i kapaciteta prostora botela.

Cijena ulaznice iznosi 35 kuna u pretprodaji i  55 kuna na ulazu u Botel Marina.
Prodajna mjesta: Entrio.hr i Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2A).

Uz koncertne, u prodaji je i ograničen broj festivalskih ulaznica koji vas vodi na sve koncerte i popratne događaje 5. izdanja festivala, a može se nabaviti u sustavu Entrio po cijeni od 175,00 kuna (11. lipnja - 9. rujna) i 200 kuna (10. rujna - 30. rujna).