Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ajcha

AjCha festival održava se u spomen na nikad prežaljenog Dina Dvornika, kralja hrvatske funk scene.

Iako ga nema već cijelo desetljeće, duh splitske legende i dalje živi među nama, i jednako ga se često sluša u svim dijelovima lijepe naše.

Ove godine, AjCha festival okuplja vrhunsku ekipu Dinovih prijatelja i poklonika koja će nas ponovno podsjetiti na bezvremensku glazbu našeg kralja funka.

Od 16. do 18.8.2018, ocekuje vas tri dana potpunog ludila: groove, funk i soul glazbe na kultnim splitskim lokacijama.  

Sve krece 16.8.2018., velikim besplatnim partyjem za Dina na „najlipšoj Rivi na svitu“, a ritam ludnicu Dinovih hitova izvesti ce nam ljubitelji Dina, Noa & Funkblasters uz pomoc vrhunskog funk DJ-a. Na ovom party-u ce, sudeći po odazivu, Splicani i njihovi gosti pokazati veliki duh ljubavi i zajedništva kojima daju počast svim splitskim velikanima.

Slijedećeg dana, u goste nam na prelijepu zelenu lokaciju u centru grada, Bedem Cornaro stiže veliki Psihomodo Pop 17.8.2018., s frontmenom Gopcem koji je bio veliki Dinov prijatelj i kolega. Istog dana na Rivi nastupaju još jedni majstori funka i Dinovi sljedbenici, band Babe Barbarella.
Posljednjeg dana AjCha festivala u spomen Dinu nastupa i najpopularniji regionalni bend Dubioza kolektiv, 18.8.2018.

Uz navedeni line-up, očekuju Vas i brojni beach i after party-i na poznatim splitskim lokacijama.
U sjećanje na Dina dođite u što većem broju na njegov festival i gibajmo se u ritmu funka cijeli vikend do rane zore. Pokazimo svima kako Dino nikad nece biti zaboravljen!

Ulaznice na eventim.hr, croatia-tickets i ticketshop.hr, te ovlastenim prodajnim mjestima.