Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

cw

Bliži se riječki koncert američke underground kantautorice Chelsea Wolfe i belgijskih hardcore glazbenika Brutus kao predgrupe koji je zbog povećanog interesa glazbene publike premješten s Trsatske gradine na Trg riječke rezolucije.

Koncert će se održati u srijedu 1. kolovoza po sljedećoj satnici:
20.00 – ulaz
21.00 – Brutus
22.00 – Chelsea Wolfe

Koncert je dio novog glazbenog programa Ciklus Furioza programskog pravca Kuhinja Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture* u sklopu kojeg se na iznimnim riječkim lokacijama na otvorenom održavaju koncerti ženskih glazbenica, te se organizira u suradnji s riječkim Distune Promotionom. Upravo je objavljen najavni video za predstojeći koncert koji se može pogledati i preuzeti na ovom linku. Autorica je Kristina Barišić. Ulaznice su još uvijek dostupne i mogu se kupiti u sustavu Entrio, Dallas music shopu Rijeka i zagrebačkom Dirty Old Empireu po cijeni od 125,00 kn, dok će na sam dan koncerta iznositi 155,00 kuna.

Chelsea Wolfe je američka underground glazbenica izuzetno zanimljivog glasa i zvuka koji kombinira folk, goth, industrial s intrigantnim, autobiografskim i mističnim tekstovima te slojevitom zvučnom kulisom. Trenutačno se nalazi na europskoj turneji započetoj na jednom od najboljih europskih glazbenih festivala, danskom Roskildeu, gdje promovira svoj najnoviji album Hiss Spun, a na pojedinim nastupima pridružio im se i belgijski hardcore sastav Brutus koji energiju koju crpi podjednako iz crnometalske glazbe i zavodljivih pop melodija. U nekoliko intervjua koje je glazbenica dala za domaće medije, istaknula je kako se izuzetno raduje dolazku na more i koncertu u Rijeci, povezala se intimno i karakterom uz naziv Ciklusa Furioza te potvrdila da je i sama furiozna odmetnica i autsajderica. Službeni vizual i plakat riječkog koncerta Chelsea Wolfe i Brutusa potpisuju dizajneri Petra Vrdoljak i Antonio Karača iz studija Radnja.