Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

DeadDaisiesTHE DEAD DAISIES po prvi puta stižu u Zagreb na solo koncert u klub Boogaloo u utorak 11.12.2018. EARLY BIRD ULAZNICE PO CIJENI OD 130 KUNA MOGU SE NABAVITI NA PRODAJNIM MJESTIMA U ZAGREBU (Hard Place. Dirty Old Shop i Rockmark) JOŠ SAMO DO 04.10. NAKON TOGA CIJENA JE 150 KN. Oni su jedan od najvećih novih rock bandova na svijetu.

Sastavljeni od All Starr glazbenika, krenuli su kao support mnogim velikim bandovima poput Guns'n'Roses, Kiss, ZZ Top, Aerosmith, Lynyrd Skynyrd, Bad Company, Def Leppard, Judas Priest, Whitesnake (sa kojima smo ih gledali na fenomenalnom nastupu u Zagrebu 2015.), a stigli su do rasprodanih koncerata, albuma na vrhovima top lista, headline nastupima na najvećim festivalima i do ogromnog broja fanova!

Sama imena glazbenika i bandovi u kojima su svirali prije Dead Daisies garantiraju sjajnu svirku i istinsku rock'n'roll predstavu.

Doug Aldrich (Whitesnake, Dio) -> Guitar
John Corabi (Mötley Crüe/The Scream) -> Vocals
Marco Mendoza (Thin Lizzy/Whitesnake) –> Bass Guitar
Deen Castronovo (Journey, Bad English) -> Drums
David Lowy (Red Phoenix/Mink) -> Guitar

Njihov novi albubm „Burn it down“ pokupio je sjajne kritike novinara i fanova i visoka mjesta na top listama, a Europska promotivna turneja “WELCOME TO DAISYLAND” ih dovodi u Zagreb. Od početaka banda 2013-te, The Dead Daisies su „pokorili“ rock svijet, izdali četiri studijska i jedan live album, postali su prvi američki band koji je nastupao na Cubi, svirali su u Južnoj Koreji, sa 60-članim orkestrom u Poljskoj.... svakoga trenutka postavljaju nove granice dostignuća. Puno je glazbenika „prošlo“ kroz band i učinilo ga time što je danas – od  Richard Fortusa (Guns N’ Roses), Brian Tichyja (Ozzy Osbourne/Billy Idol), Dizzy Reeda (Guns N’ Roses), Darryl Jonesa (The Rolling Stones), pa do Charley Draytona (The Cult), John Tempeste (Rob Zombie), Tommy Clufetosa (Black Sabbath/Rob Zombie), Jon Stevensa (INXS), Alex Carapetisa (Nine Inch Nails), Bernard Fowlera (The Rolling Stones) i Frank Ferrer (Guns N’ Roses), a na prvom singlu “Lock ‘N’ Load” svirao im je legendarni Slash.

U sklopu turneje “WELCOME TO DAISYLAND” svaku večer sviraju i akustični set za 50 najvjernijih fanova, a za sve ostale spremili su još dva sata pravog rock'n'rolla.

https://www.entrio.hr/event/the-dead-daisies-5416

Nakon rasprodaje kontigenta cijena će biti 150 kn, a na dan koncerta 170 kn. Prodajna mjesta – Boogaloo, Hard Place, Dirty Old shop, Rockmark i sva prodajna mjesta Entrio, te on line na entrio.hr



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici