Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

nina kraljic

Nina Kraljić Kvintet održat će po prvi puta koncert u Tvornici Kulture u petak, 29.3. i predstaviti svoju glazbenu priču pod nazivom „Zaljuljali smo svijet". Publiku u Tvornici očekuje Nina Kraljić u svom najboljem, novom izdanju s novim članom benda i novim aranžmanima koji će baš u Tvornici doživjeti svoju premijeru.

"Odlučila sam program koncerta nazvati upravo po svom prvom singlu koji je obilježio moj glazbeni početak i najavio moj debitantski album 'Samo'. Pjesma 'Zaljuljali smo svijet' iznimno mi puno znači kao putokaz i dokaz novog stvorenog stila na hrvatskoj glazbenoj sceni sa snažnom porukom ne odustajanja od vlastitih snova i vizija.", rekla je Nina Kraljić.

U Tvornici nas čeka moćan vokal i autentična interpretacija podržana izvrsnim bendom koji će nas povesti na mistično glazbeno putovanje vještim miješanjem različitih glazbenih žanrova unutar vlastitih skladbi s debitanstkog albuma 'Samo', a poslastica večeri bit će njen zadnji dark wave, electronic single 'Lava' s kojim je imala impresivan scenski nastup na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Nina je poznata kao izvođač koji svojom izvedbom publiku vodi u neke druge dimenzije, svaku pjesmu učini posebnom i svojom, dok nam njen vokal nudi čistu emociju. Članove benda čine gitarist Miroslav Gugić, udaraljkaš Marko Šturman, violončelistica Ljerka Končar te najnoviji član benda Pavle Kladarin na klavijaturama.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kn dostupne u sustavu Entrio.hr te na službenim prodajnim mjestima – Dirty Old shop ( Tratinska 18) i Rockmark (Berislavićeva 13) u Zagrebu.